Statea linistit cu o bere in fata, iar la un moment dat halba a explodat! Clientii acestui bar au fost ingroziti dupa ce au vazut ce au inregistrat camerele de luat vederi

Publicat: 14 Nov. 2017, 18:35 Viral

Un barbat statea linistit si se bucura de berea din fata sa intr-un bar in care se simtea mai tot timpul ca acasa. Situat in oraselul East Grinstead, din nordul regiunii Sussex a Marii Britanii, localul a fost mereu considerat de toata lumea drept unul absolut normal.

Doar ca, intr-o seara clientul a avut parte de un moment socant, cand halba a explodat pur si simplu, iar bucatile de sticla au fost aruncate peste tot.

Nici macar nu a apucat sa isi dea prea bine seama de cele intamplate, iar in secundele in care s-a ingrozit a crezut ca e vorba de o farsa. Asa ca i-a cerut proprietarei acelui bar explicatii, iar aceasta s-a oferit sa verifice inregistrarile video.

Statea linistit cu o bere in fata, iar la un moment dat halba a explodat

Imediat ce s-a uitat pe filmarile din bar, Claire Kacy a fost socata, pentru ca in apropiere de halba care s-a spart in mod inexplicabil nu se poate vedea absolut nimeni.

Chiar daca initial crezuse la fel precum clientul ca a aruncat cineva cu o piatra, a ajuns rapid la concluzia ca pub-ul pe care il conduce e bantuit. Si alti clienti au ajuns la aceeasi concluzie dupa ce au vazut filmarea.

Totodata, oamenii s-au temut o perioada sa mai treaca pragul acelui bar care poarta denumirea de „The Fox Eating and Drinking House”, pentru ca nu voiau sa aiba si ei parte de incidente paranormale.

Proprietara a marturisit insa ca nu e prima intamplare de acest gen de cand a preluat conducerea barului. Doar ca aceasta „vizita” supranaturala a fost singura filmata pana acum.

Mai mult, femeia nu are nicio explicatie pentru evenimentul straniu, dar s-a speriat si ea foarte tare cand a vazut imaginile. „Nu stim de ce se intampla toate astea in bar. Au existat si alte persoane care au observat cum se sparge halba si s-au mirat”, a povestit Claire.

Proprietara a facut mai multe cercetari pentru a vedea daca exista undeva informatii ca barul ei ar fi bantuit, dar nu a gasit nimic de acest fel. Imediat dupa ce a cumparat localul, ea a mai marturisit ca a avut parte de un incident similar si da vina tot pe o fantoma.

„Chiar dupa ce ne-am mutat aici, varuiam peretii din hol, iar o spatula a zburat de pe bar si a picat pe podea. M-am dus sa o ridic si nu am putut, pentru ca devenise extraordinar de grea”, a mai marturisit Claire.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 14 Nov. 2017, 18:35 Viral
Pe aceeași temă