Mesajul lui Meghan Markle pentru Printul George a surprins pe toata lumea. Fanii inca n-au uitat urarea neobisnuita pentru Printesa Charlote

Publicat: 22 iul. 2019, 15:04 Autor: Simona Vedete
Mesajul lui Meghan Markle pentru Printul George a surprins pe toata lumea. Fanii inca n-au uitat urarea neobisnuita pentru Printesa Charlote

Se pare ca Meghan Markle sta pe un butoi care pare sa explodeze, fiindca fiecare gest ii este analizat marunt.

Mesajul lui Meghan Markle pentru printul George. Micutul print George a implinit azi frumoasa varsta de sase ani iar toata lumea l-a sarbatorit asa cum se cuvine.

Se pare ca si-a petrecut ziua alaturi de parintii sia, Ducii de Cambridge, si alaturi de fratii lui, Charlote si Louis in Anmer Hall din Norfolk. Inca nu se stie daca ceilalti membrii ai familiei li se vor alatura.

Mesajul lui Meghan Markle pentru Printul George

Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani

Insa pana atunci, Meghan Markle si Printul Harry i-au lasat un mesaj induiosator pe social media: „La multi ani! Iti dorim sa ai o zi cat mai speciale si multa iubire”.

Asta la scurt timp dupa ce Meghan a fost blamata pentru felul in care i s-a adresat Printesei Charlotte la ultima sa aniversare. Meghan si Harry au lasat urarea la una din cele trei poze postate de pe pagina oficiala de Instagram, Kensington Palace.

Nu este neobisnuit ca Meghan si Harry sa posteze mesaje dragute la pozele nepotilor, insa in aceasta postare nu au scris numele acestuia, fiind motivul care a cauzat valva data trecuta.

Prințul George a împlinit vârsta de 6 ani

Aniversarea a fost marcată, luni, prin mai multe fotografii oficiale realizate, ca de obicei, de mama acestuia, ducesa de Cambridge.

Fotografiile au fost făcute publice pe conturile de social media ale Kensington Palace, reședința oficială a prințului William și a soției acestuia, ducesa de Cambridge.

Imaginile au fost realizate de ducesa Catherine în grădinile de la palatul Kensington din Londra și îl arată pe George, căruia îi lipsește un dinte, râzând și zâmbind.

Născut pe 22 iulie 2013, prințul George este fiul cel mare al prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul William, și bunicul său, prințul moștenitor Charles.

Ducii de Cambridge, care s-au căsătorit în aprilie 2011, mai au doi copii, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 1 an.

Publicat: 22 iul. 2019, 15:04 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă