Ce spune degetul mic despre tine. Trebuie sa faci testul acum, este fantastic

Publicat: 22 Jul. 2019, 12:43 Life
Ce spune degetul mic despre tine. Trebuie sa faci testul acum, este fantastic

Chiar daca pare greu de crezut, insa lungimea degetului mic poate sa spuna multe despre personalitatea ta.

Ce spune degetul mic despre tine. Trebuie sa priviti atent imaginea iar ceea ce reprezinta poate sa spuna totul despre tine, asa cum nu te-ai astepta niciodata.

Stiai despre teoria conform careia lungimea degetelor mainilor spune multe despre caracterul omului? Lungimea este diferita pentru fiecare om in parte pentru ca si oamenii sunt diferiti intre ei.

Ce spune degetul mic despre tine

Ce spune degetul mic despre tine

Degetul mic tip A

Dacă degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar insemana ca esti o persoana care mereu ofera mult. Genul acesta de oameni ies mereu in evidenta datorita bunatatii.

Aceste persoane nu refuză niciodata sa faca o fapta buna. Sunt persoane care vor stii sa pastreze mereu un secret iar singurul lucru pe care il asteapta de la altii este dreptatea si sinceritatea.

Degetul mic tip B

Atunci cand degetul mic este la acelasi nivel cu prima linie a degetului inelar, denota faptul ca esti o persoana foarte echilibrata. In plus, ai un caracter linsitit si in modautomat te feresti de haos. Esti echilibrat pe toate planurile vietii si iei emreu decizii calculate, fara graba.

Degetul mic tip C

Cei care au degetul mic mai scurt decat nivelul primei linii de la degetul inelar sunt persoane emotive, sentimentale si sensibile la durerea celor din jur.

Asemenea persoane vor lasa totul balta pentru a veni cuiva in ajutor. Daca a lasat pe cineva sa ocupe loc in inima sa, atunci este pentru toata viata.

Publicat: 22 Jul. 2019, 12:43 Life
Pe aceeași temă