Ed Sheeran se retrage din muzica temporar! Motivul pentru care isi intrerupe cariera. Fanii sai au luat-o razna!

Publicat: 29 Aug. 2019, 14:38 Vedete

Fanii cantaretului de origine britanica au luat-o razna cand au aflat o asemenea veste!

Ed Sheeran se retrage din muzica, insa totul este doar temporar, sustine indragitul artist. Acesta a dezvaluit si motivul pentru care nu mai vrea sa faca parte, momentan, din scena showbiz-ului mondial.

Artistul si-a anuntat retragerea temporara, cu cateva ore in urma. Totul spre tristetea celor care ii apreciaza repertoriul muzical. Ed Sheeran a concertat si in Romania, in aceasta vara, strangand un numar record de spectatori la show-ul sau.

Ed Sheeran se retrage din muzica

Ed Sheeran si-a anuntat astfel retragerea temporara si printr-un mesaj. „Va iubesc si aici punem punct. Ne vedem peste cativa ani”, au fost cuvintele artistului de 28 de ani. El a ales sa faca un asemenea pas controversat cand se afla in timpul unui concert.

Celebrul artist se afla in timpul unui spectacol, marti, la Ipswich cand si-a anuntat retragerea temporara. Se pare ca va fi vorba despre o perioada de un an si jumatate, in care el va lipsi de pe scena muzicala.

Decizia sa a fost luata pe fondul unor controverse ce l-au adus pe Ed Sheeran in fata instantei de judecata, in ultimul timp. Artistul le-a mai spus fanilor sai ca urmeaza o intrerupere in cariera lui, dupa doi ani de turnee!

La sfarsitul celui de-al 260-lea spectacol din turneu, Sheeran a spus multimii: „Va iubesc si aici punem punct in Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru, probabil, 18 luni”. „Ne vedem peste cativa ani”, a mai completat artistul, cand parasea scena.

Ed Sheeran, acuzatii de plagiat

Anuntul sau vine cu doua saptamani inainte ca Sheeran sa apara in fata instantei, fiind acuzat ca a folosit piesa lui Marvin Gaye din 1973, „Let’s Get It On”, pentru propria sa melodie din 2014, „Thinking Out Loud”.

Compania Structured Asset Sales, care detine o parte din drepturile pentru muzica lui Gaye l-a dat in judecata pe Sheeran si ii cere daune in valoare de 100 de milioane de dolari, noteaza mediafax.ro.

Muzicianul englez nu mai poate sa primeasca nici banii cuveniti pentru piesa „Shape of You”, dupa ce a fost acuzat de muzicianul Sam Chokri ca i-a folosit compozitia. Chokri sustine ca refrenul este copiat dupa piesa sa „Oh Why”, din 2015, un cantec pe care l-a trimis echipei lui Sheeran, in incercarea de a-si asigura o colaborare cu vedeta. Inalta Curte din Anglia a programat o audiere in acest caz, in 2020.

Ed Sheeran se transforma intr-un adevarat magnat imobiliar

Publicat: 29 Aug. 2019, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă