Cel mai bine platite actrite de la Hollywood, in 2019! S-a aflat cat castiga Scarlett Johanson sau Angelina Jolie

Publicat: 26 aug. 2019, 20:21 Autor: madalina m. News 3

Va prezentam o lista cu cele mai bogate actrite de la Hollywood, in prezent! In top se regasesc nume grele de celebritati care castiga milioane de dolari, in fiecare an.

Cel mai bine platite actrite de la Hollywood! Pentru al doilea an consecutiv, Scarlett Johanson ocupa primul loc al acestui top. Este una dintre cele mai bine platite actrite din lume, potrivit reprezentantilor revistei Forbes.

Vedeta in varsta de 34 de ani a obtinut in ultimul an venituri de 56 de milioane de dolari. Insa, aceasta suma o plaseaza abia pe locul al optulea in clasamentul general al actorilor, dupa Adam Sandler. Lista contine atat femei, cat si barbati, iar pe primul loc in clasamentul masculin se situeaza Dwayne Johnson, cu venituri de 89.4 milioane de dolari.

Cel mai bine platite actrite de la Hollywood!

Cele mai bine platite actrite de la Hollywood, in 2019

La randul sau, Scarlett Johansson a incasat onorarii mai mari cu 15,5 milioane de dolari in comparatie cu anul 2018. In principal succesul sau se datoreaza si celui avut in box-office de catre filmul „Avengers: Endgame”. Vedeta americana va relua rolul jucat in aceasta franciza, intr-un film alt „Avengers’, intitulat „Black Widow”, ce va fi lansat in 2020.

Pe locul al doilea se afla actrita Sofia Vergara, protagonista serialului „Modern Family”, cu venituri de 44,1 milioane de dolari. Ea si Scarlett Johansson sunt singurele doua femei care s-au clasat intre primele 10 pozitii ale topului general al celor mai bine platiti actori din lume. Kylie Jenner, cea mai bogata vedeta de pe Instagram

In 2019, Angelina Jolie, care anul trecut a obtinut venituri de 28 de milioane de dolari, nu a mai reusit sa patrunda in celebrul top destinat bogatasilor. In aceasta perioada, ea joaca si produce doua lungmetraje asteptate cu mare interes de spectatori.

Cat castiga Jennifer Aniston?

Pe pozitia a treia in topul Forbes din acest an se afla actrita Reese Witherspoon, cu venituri de 35 de milioane de dolari. Topul mai poate fi completat in 2019 de catre Nicole Kidman, cu 34 de milioane de dolari), Jennifer Aniston – 28 milioane de dolari, Kaley Cuoco – 25 milioane de dolari, Elisabeth Moss – 24 milioane de dolari, Margot Robbie – 23,5 milioane de dolari, Charlize Theron 23 milioane de dolari si Ellen Pompeo – 22 milioane de dolari.

sursa: stirileprotv.ro

Publicat: 26 aug. 2019, 20:21 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă