Kylie Jenner, cea mai bogata vedeta de pe Instagram. Cat castiga pe o singura postare

Publicat: 26 iul. 2019, 10:11 Autor: madalina m. Vedete

Kylie Jenner a fost, si in anul 2019, declarata cel mai bine remunerata vedeta de pe reteaua sociala.

Membra clanului Kardashian-Jenner a fost si ocupat si anul trecut acest loc fruntas. Kylie Jenner este cea mai bogata vedeta de pe Instagram si are postari de pe urma carora castiga milioane de dolari.

Nu este de mirare ca tanara ocupa aceasta pozitie, mai ales ca si celelalte femei din familie au postari foarte banoase pe retelele sociale. Mezina Kylie s-a mentinut si in acest an in fruntea topului celor mai bine platite vedete de pe Instagram, la fel ca in 2018.

Kylie Jenner, cea mai bogata vedeta de pe Instagram

Desi este deja miliardara, tanara mamica mai are si propria ei linie de produse de infrumusetare si e considerata o specialista in acest domeniu. Se pare ca cele mai multe like-uri le primeste in dreptul imaginilor cu fiica ei, Stormi, dar si la postarile in care promoveaza diverse produse de beauty.

Kylie Jenner, cea mai bogata vedeta de pe Instagram

La cei 21 de ani, Kylie Jenner este cea mai bogata vedeta de pe Instagram! E un record si in ceea ce priveste varsta. Asta deoarece nu multe tinere sau tineri se bucura de un asemenea succes si au un renume mondial la doar 21 de ani.

Contul de Instagram al acesteia este urmarit de peste 141 de milioane de abonati. Forbes a declarat-o liderul milardarilor care si-au facut averea pe cont propriu. Totul datorita liniei sale de produse foarte apreciate – „Kylie Cosmetics”. Cea mai apreciata fotografie de pe Instagram!

Frumoasa bruneta castiga foarte mult, chiar si dintr-o singura postare. Cel mai banos astfel de exemplu este o postare de pe Instagram pentru care a incasat nu mai putin de 1,2 milioane de dolari! Pentru ca si anul trecut a fost pe prima pozitie a topului, in 2019 valoarea ei a crescut cu 27 de procente.

Totodata, Kylie este urmata de cantareata Ariana Grande, pe lista vedetelor care s-au imbogatit si din Instagram. Artista apare pentru prima data in acest top si este pe locul 2. Specialistii care au intocmit lista au mai mentionat ca o postare a Arianei Grande pe reteaua sociala ii aduce nu mai putin de 996.000 de dolari.

Si Kim Kardashian se regaseste pe aceeasi lista. Sora mai mare a lui Kylie Jenner este considerata un real influencer si castiga aproximativ 910.000 de dolari dintr-o singura postare online, pe contul ei.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 26 iul. 2019, 10:11 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă