Fericire mare! Ariana Grande s-a căsătorit în secret! Detaliile despre evenimentul ferit de ochii lumii

Publicat: 18 May. 2021, 13:02 Vedete

Este fericire mare în familia artistei Ariana Grande. Cântăreața și partenerul ei de viață, Dalton Gomez, s-au căsătorit recent, în secret, departe de ochii lumii. Evenimentul a fost unul restrâns, unde a participat familia.

Ariana Grande abia aștepta acest moment din viața ei! Ea și partenerul pe care îl iubește, Dalton Gomez, s-au căsătorit în secret, recent, departe de ochii curioșilor și fără ca oamenii să se aștepte să fie evenimentul atât de rapid. După o poveste de iubire ce durează de mai bine de un an, în iarnă a primit un inel de 100.000 de dolari, iar acum și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu!

În luna decembrie a anului trecut, Ariana Grande a fost cerută de soție, iar pe degetul ei sălășluiește un inel în valoare de 100.000 de dolari. În luna ianuarie a acestui an, cântăreața și Dalton Gomez au împlinit un an de relație. Dalton Gomez a ajuns în ochii publicului în relația cu Ariana Grande și atunci când au apărut în videoclipul lansat alături de Justin Bieber, ”Stuck with U”. Tânărul lucrează ca agent imobiliar.

Recent a avut loc și evenimentul pe care îl visau de atât de mult timp. La ceremonie nu au fost mai mult de 20 de persoane.

„A fost restrânsă și intimă – mai puțin de 20 de persoane. Atmosfera era atât de fericită și plină de dragoste. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericite”, au declarat surse apropiate pentru People.

Ariana Grande are un frate

Ariana Grande mai are un frate în vârstă de 35 de ani care este dansator profesionist. A participat la multe musicaluri de pe Broadway și merge la evenimente mondene de la Hollywood. Mai mult decât atât, el este homosexual și are o relație cu un cuplu – Mike Pophis și Daniel Sinasohn. El a declarat la un moment dat pentru US Weekly faptul că ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani. Mike e doctor şi Daniel e avocat. Mike şi Daniel sunt oameni extraordinari. Fiecare dintre ei mă completează în moduri diferite şi sunt onorat să fiu în această specială şi foarte amuzantă relaţie”.

sursă foto: captură video youtube

Publicat: 18 May. 2021, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă