Nuntă în showbizul internațional! Dennis Quaid s-a însurat cu iubita lui mai mică cu 39 de ani

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:11 Vedete

O nouă nuntă în showbizul internațional! Fericiții ”câștigători” ai actului de mariaj sunt Dennis Quaid și Laura Savoie.

Actorul, care are acum 66 de ani împliniți, și-a pus pirostriile și a luat-o de soție pe Laura Savoie, care are 27 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi este una uriașă: 39 de ani! Dar dragostea persistă în relație, nu putem să comentăm!

Dennis și Laura, nuntă cu 3 oameni

În fața pastorului, cei doi doi s-au căsătorit într-un loc de vis: un resport din Santa Barbara, iar alături de ei, în afară de cel care a oficiat mariajul, s-au aflat și cei doi martori aleși chiar în fața pastorului. Anul acesta, în luna aprilie, ar fi trebuit să își facă nunta în Hawaii, iar a doua petrecere trebuia să aibă loc în Nashville. Dar cum pandemia a alertat tot globul și din ce în ce mai multe persoane au fost infectate cu noul coronavirus, evenimentele s-au anulat. Dar cum restricțiile s-au relaxat, cei doi s-au însurat în data de 2 iunie. Dennis spusese pentru revista People că Laura Savoie este ”cea mai frumoasă mireasă”, arată Ok! Magazine.

Amândoi, îmbrăcați de firmă, și-au spus ”Da!” în fața lui Dumnezeu. Laura și Dennis s-au cunoscut la un eveniment de afaceri în mai 2019, iar de atunci s-au îndrăgostit iremediabil. Laura are master în contabilitate la Universitatea Notre Dame.

View this post on Instagram

#DennisQuaid, 66, married #LauraSavoie, 27, on June 2 after they eloped to Santa Barbara, California. The couple had originally planned to tie the knot in April in Hawaii and then have a reception in Nashville, but they were forced to scrap those plans due to the #coronavirus. Read more at the link in our bio.

A post shared by TODAY (@todayshow) on

Dennis a mai fost căsătorit de 3 ori, înainte de mariajul cu Laura Savoie. Are trei copii!

De asemenea, și cei doi au făcut declarații înainte de căsătorie.

Actorul Dennis Quaid: „Iubesc ceea ce este ea ca persoană. Caracterul ei, inteligenţa şi, desigur, frumuseţea şi felul ei de-a vedea lumea”. Bărbatul are 3 copii din mariajele anterioare.

Laura a completat și ea: ”Nu am cunoscut pe nimeni atât de îndrăgostit de viaţă. Nimic nu-l doboară pe Dennis şi asta m-a impresionat fantastic la el”.

Sursă foto: Captură video Youtube

Publicat: 25 Jun. 2020, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă