Ariana Grande s-a logodit cu iubitul ei! Prima imagine cu inelul de 100.000 de dolari

Publicat: 21 Dec. 2020, 14:27 Vedete

Este fericire mare în familia artistei Ariana Grande. Aceasta s-a logodit cu iubitul ei și a primit un inel de logodnă incredibil!

Ariana Grande și Dalton Gomez, cel care îi va deveni soț, s-au logodit în weekend. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o imagine în care le arată urmăritorilor ei inelul de logodnă în valoare de 100.000 de dolari. Cei doi urmează să facă un an de relație în luna ianuarie. Inelul de logodnă are un diamant masiv și o perlă. Dalton Gomez a ajuns în ochii publicului în relația cu Ariana Grande și atunci când au apărut în videoclipul lansat alături de Justin Bieber, ”Stuck with U”. Tânărul lucrează ca agent imobiliar.

„Pentru întotdeauna și-apoi mai mult”, a scris Ariana Grande pe rețelele de socializare în dreptul imaginilor cu partenerul ei.

„Nu ar putea fi mai fericiți, sunt pur și simplu atât de entuziasmați. Este o perioadă fericită pentru ei și părinții lor sunt încântați”, a declarat un apropiat al celor 2 pentru revista People.

Ariana Grande are un frate

Ariana Grande mai are un frate în vârstă de 35 de ani care este dansator profesionist. A participat la multe musicaluri de pe Broadway și merge la evenimente mondene de la Hollywood. Mai mult decât atât, el este homosexual și are o relație cu un cuplu – Mike Pophis și Daniel Sinasohn. El a declarat la un moment dat pentru US Weekly faptul că ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani. Mike e doctor şi Daniel e avocat. Mike şi Daniel sunt oameni extraordinari. Fiecare dintre ei mă completează în moduri diferite şi sunt onorat să fiu în această specială şi foarte amuzantă relaţie”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Sursă foto: capturi video youtube

 

Publicat: 21 Dec. 2020, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă