Ariana Grande a fost pipăită de un pastor? Declarația care a bulversat internetul

Publicat: 25 iun. 2020, 12:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ariana Grande este una dintre cele mai urmărite și ascultate cântărețe de muzică ușoară la nivel internațional.

Chiar mâine, 26 iunie, artista Ariana Grande împlinește frumoasa vârstă de 27 de ani. Are ”lipici” la băieți, are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și o voce minunată. Însă, în viața ei, Ariana a avut parte și de momente foarte grele. Prețul celebrității e…scump!

Un moment penibil – dacă am putea spune așa, l-a avut în anul 2018, când Ariana Grande a mers la înmormântarea Arethei Franklin. Atunci, ea a ținut un discurs, însă gurile rele ar fi spus că pastorul Charles H Ellis III ar fi ”pipăit-o” în direct, în văzul tuturor.

Ariana Grande, pipăită în public de un pastor? Care este, de fapt, adevărul

Ariana Grande ar fi fost atinsă pe lateralul sânului de pastor, dar ulterior el și-a cerut scuze, spunând că nu ar fi avut absolut nicio intenție în acest sens.

”N-a fost intenţia mea să-i ating sânii. Nici nu ştiu cum de s-a întâmplat întreaga poveste, probabil că mi-am pus braţul în jurul ei şi din greşeală… Poate că am fost prea prietenos, motiv pentru care îmi cer scuze”, a spus pastorul.

Cântăreața a cunoscut succesul de mică, din 2008, când ea a avut prima apariție pe Broadway, iar în 2010 a jucat rolul lui Cat Valentine în producţia Nickelodeon „Victorious”. În 2013, după ce a mai avut câteva încercări ”eșuate” în cariera muzicală, cu piese care nu au mers la public, Ariana a avut o colaborare cu rapperul Mac Miller la piesa ”The way”. Albumul ei, ”Truly Yours”, a ajuns pe primul loc în America.

Ariana Grande are un frate

Ariana Grande mai are un frate în vârstă de 35 de ani care este dansator profesionist. A participat la multe musicaluri de pe Broadway și merge la evenimente mondene de la Hollywood. Mai mult decât atât, el este homosexual și are o relație cu un cuplu – Mike Pophis și Daniel Sinasohn. El a declarat la un moment dat pentru US Weekly faptul că ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani. Mike e doctor şi Daniel e avocat. Mike şi Daniel sunt oameni extraordinari. Fiecare dintre ei mă completează în moduri diferite şi sunt onorat să fiu în această specială şi foarte amuzantă relaţie”.

Publicat: 25 iun. 2020, 12:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă