Aceasta este cea mai apreciata fotografie de pe Instagram! Kylie Jenner a fost invinsa de ceva la care nu te-ai astepta niciodata

Publicat: 14 Jan. 2019, 15:03 News 3

Este oficial! Vedeta de televiziune americana si femeia de afaceri, Kylie Jenner, nu mai are cea mai apreciata poza de pe Instagram.

A fost devansata de o poza cu un…OU! Nu este o gluma si s-a intamplat in mai putin de 10 zile, stabilind un record absolut. Acesta a fost si scopul de la bun inceput – ca vedeta Kylie sa piarda suprematia in fata ciudatei poze.

Pana acum, Kylie detinea recordul numarului de like-uri la o poza de pe Instagram, cu 18 milioane de aprecieri, iar poza a fost postata pe februarie 2018, imediat dupa nasterea fiicei sale, Stormi, in care o putem vedea pe micuta cum strange degetul mamei sale.

Insa totul s-a sfarsit dupa ce o eprsoana cu totul necunoscuta a postat o poza cu un om, in descriere fiind scris : „Hai să stabilim un record mondial impreuna si sa avem cel mai apreciat mesaj de pe Instagram. Depasim recordul actual detinut de Kylie Jenner (18 milioane! Hai ca se poate)”.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jan. 2019, 15:03 News 3
Pe aceeași temă