Kim Kardashian a fost desemnata drept cea mai enervanta vedeta din toate timpurile! De ce si-ar dori oamenii sa scape de ea :))

Publicat: 14 feb. 2018, 17:47 Autor: madalina m. Vedete

Kim Kardashian si-a facut un renume mondial inca din momentul in care a aparut intr-un filmulet interzis minorilor.

Tot de atunci a ramas in atentia publicului, mai ales ca are propria ei emisiune de tip reality show in care prezinta aspecte ale vietii si familiei sale. Totusi, chit ca are milioane de fani in intrega lume, acestia nu prea o suporta chiar tot timpul.

Mai mult, intr-un poll realizat recent pe site-ul „Ranked”, oamenii au votat-o pe Kim Kardashian intr-un numar masiv. De asemenea, aceasta nu a fost singura vedeta considerata drept enervanta de catre toata lumea.

Kim Kardashian a fost desemnata drept cea mai enervanta vedeta

In urma voturilor, mai bine de un milion de persoane si-au aratat nemultumirea fata de faptul ca celebra Kim Kardashian inca isi face simtita prezenta printre alte vedete de talie mondiala.

Totodata, alaturi de ea, cei de care oamenii si-au dori sa scape si sa nu ii mai vada sunt chiar sotul ei, Kanye West, dar si alte doua surori din „clanul” Kardashian.

Respectivul poll e unul dintre cele mai populare de pe acel site si toata lumea a fost de aceeasi parere in ceea ce-o priveste pe Kim Kardashian.

Kim Kardashian a fost desemnata drept cea mai enervanta vedeta

Cei care au votat au fost de parere ca probabil cel mai enervant lucru la Kim Kardashian e ca vedeta a ajuns atat de celebra si bogata, insa nimeni nu intelege de ce sau ce a facut aceasta mai exact.

In plus, Kim Kardashian a fost catalogata ca fiind „nesuferita” si multi si-ar dori sa nu mai fie atat de prezenta nici pe micul ecran sau pe retelele sociale, acolo unde socheaza cu poze nud de cate ori are ocazia.

Intr-un top 10 intocmit de „Ranked”, pe lista celor mai enervante vedete din toate timpurile se mai afla, pe langa Kim Kardashian pe primul loc si Justin Bieber, Kanye West, Paris Hilton, Snooki, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Perez Hilton, Kris Jenner si Rosie O’Donnell.

(sursa: ladbible.com)

Publicat: 14 feb. 2018, 17:47 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă