Se dau tichete cadou de 8 martie. Femeile au inca un motiv sa zambeasca

Publicat: 04 mart. 2019, 16:25 Autor: Simona News 3
Se dau tichete cadou de 8 martie. Femeile au inca un motiv sa zambeasca

Vesti cat se poate de bune pentru femeile din Romania, care in data de 8 martie vor primi tichete cadou.

Multi angajatori au anuntat ca isi vor recompensa angajatele cu tichete cadou in data de 8 martie, de Ziua Internationla a Femeii. Se pare ca vanzarile de tichete cadou pentru 8 martie vor fi in crestere fata de anii precedenti.

In 2018, 14% dintre angajatorii privati care au decis sa-si recompenseze angajatii cu tichete cadou au acordat acelasi beneficiu si de 8 martie, de data aceasta doar persoanelor de sex feminin.

Se dau tichete cadou de 8 martie

Se dau tichete cadou de 8 martie

Ziua Internationala a Femeii a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii interesati de motivarea si recompensarea angajatelor. In prezent, tichetele cadou pentru acest eveniment reprezinta 4% din totalul anual de tichete cadou acordate salariatilor ca beneficiu social, potrivit datelor Up Romania.

Astfel ca angajatorii vor sa faca o surpriza placuta tuturor femeilor prin aceasta mica atentie. Insa este si in beneficiul lor, pentru ca vor fi scutiti de contributii sociale si de impozitul pe venit pana la valoarea de 150 de lei de persoana, potrivit capital.ro.

Din ce in ce mai multe companii aleg sa-si recompenseze angajatii cu tichete cadou, mai ales ca acestea usureaza logistica cadourilor. Beneficiarii sunt pusi in valoare pentru ca aceste tichete sunt personalizate cu datele personale dar si datele firmei.

Publicat: 04 mart. 2019, 16:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×