Pompierul cu abilitati de super-erou! Statea la o fereastra si a prins in brate o femeie care se aruncase in gol. Ce a urmat VIDEO

Publicat: 14 iun. 2018, 16:14 Autor: madalina m. Life

Pompierul cu abilitati de super-erou e acum un real exemplu pentru colegii sai din intreaga lume!

Salvatorul s-a aflat la momentul potrivit, in locul potrivit, si a fost filmat cand statea langa o fereastra. In cateva secunde, pompierul cu abilitati de super-erou a reusit sa prinda o femeie care se aruncase in gol.

Desi a fost o misiune neasteptata, barbatul povestind ulterior ca intregul episod l-a luat pe nepregatite, el a reusit sa o salveze pe acea femeie de la o moarte sigura, pentru ca ea s-ar fi prabusit direct pe asfalt.

Pompierul cu abilitati de super-erou

Pompierul cu abilitati de super-erou e originar din Letonia si a fost surprins chiar in momentele in care a salvat-o pe femeia care incerca sa se sinucida. Imaginile video in care isi demonstreaza priceperea au fost publicate rapid pe Facebook, devenind astfel virale.

Internautii din intreaga lume l-au laudat pe Tomas Jaunzems, spunand ca e un exemplu demn de urmat, de care foarte multi oameni au nevoie. Salvatorul s-a aplecat pe o fereastra deschisa si a prins-o pe acea femeie in timp ce pica in gol!

Totul s-a petrecut intr-un bloc de apartamente si filmuletul a reusit sa le dea tuturori fiori pe sira spinarii. Daca ar fi avut o alta pozitie a corpului sau ar fi intarziat chiar si o secunda sa iasa pe acel geam, femeia s-ar fi prabusit fara suflare.

„Pe parcursul weekendului am primit mai multe apeluri despre o tentativa de suicid. Vecinii femeii banuiau ca vrea sa se arunce de la balconul apartamentului sau, regasit la al patrulea etaj al cladirii”, a povestit un oficial al departamentului de pompieri din Letonia.

„Am decis sa ma fac pompier pentru ca sunt un patriot, cred foarte tare in tara mea, si in faptul ca vreau sa ii ajut pe oameni. Ideea ca pot salva vieti m-a motivat tot timpul. Lucrez de aproape cinci ani in cadrul departamentului meu”, a povestit pompierul cu abilitati de super-erou.

Thomas Jaunzems si echipa sa au ajuns la fata locului si se pregateau sa intervina. Desi aveau cativa colegi pe acoperisul cladirii, la un moment dat unul dintre ei a observat ca femeia deja se aruncase de la etaj. Spre norocul ei, a fost prinsa la timp de salvator.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 14 iun. 2018, 16:14 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×