Prințul Harry își vinde armele în valoare de 50.000 de lire sterline! La ce renunță de dragul lui Meghan Markle

Publicat: 09 May. 2020, 11:24 Vedete

O nouă veste despre fostul cuplu regal, Prințul Harry și Meghan Markle. Pare-se că Prințul îi face ”pe plac” soției sale și renunță la câteva valori sentimentale!

Potrivit informațiilor apărute pe Dailymail, Prințul Harry a ales să își vândă armamentul în dotare – puști în valoare de 50.000 de lire sterline, și să renunțe la vânătoare, o activitate, un hobby pe care Prințul Harry îl îndrăgește foarte mult, iar toate acestea de dragul lui Meghan Markle. Mai mult decât atât, soția lui iubește foarte mult animalele și nu este de acord cu vânătoarea.

Un vânător a cumpărat o pereche de arme de foc Purdey, considerate a fi în valoare de aproximativ 50.000 de lire sterline, printr-o afacere privată în urmă cu cinci luni, înainte ca cei doi să renunțe la Marea Britanie pentru Canada.

Un prieten al cumpărătorului anonim a spus: „Le-a cumpărat pentru că le-a dorit, nu pentru că aparțineau lui Harry”.

Gestul șocant făcut de Meghan Markle și Prințul Harry

Chiar dacă au renunțat la titlurile lor pe care le aveam în Familia Regală, Meghan Markle și Prințul Harry rămân aceiași oameni: cu suflete deschise, curate, mereu implicați în bunăstarea oamenilor.

Cei doi au făcut un anunț deosebit: vor dona profitul înregistrat de transmisiunea nunții lor de BBC pentru familiile nevoiașe care încearcă să supraviețuiască în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, 90.000 de lire sterline vor ajunge la Feeding Britain, arată Adevărul.

Această organizație ajută oamenii nevoiași, fiind prezidată de Arhiepiscopul de Canterbury, cel care a și oficiat ceremonia din 2018, spune sursa citată. Mai mult decât atât, Meghan Markle și Prințul Harry au planuri să își lansese propria lor organizație nonprofit numită Archewell. La sfârșitul luni martie, în data de 31, cei doi și-au încheiat angajamentul față de Familia Regală. Se mutaseră în Vancouver, Canada, dar în martie s-ar fi relocat în California.

 

Publicat: 09 May. 2020, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă