Dezvăluirile făcute de o prietenă de-ale lui Meghan Markle! Ce spunea despre căsătoria cu Prințul Harry

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:18 Vedete

Simone Burns Dilley, o prietenă din copilărie de-ale actriței Meghan Markle, era destul de îngrijorată pentru ea, înainte de căsătoria cu Prințul Harry, iar motivul l-a spus chiar tânăra.

Cuplul Meghan Markle – Prințul Harry a devenit extrem de popular, mai ales după ce au renunțat la titlurile regale și au apărut și la interviul cu celebra Oprah Winfrey. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, dar înainte de ceremonie, Simone se arăta îngrijorată de situația respectivă, zicând că ”o să fie răi cu ea”. Înainte de Prințul Harry, Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul de film Trevor Engelson în 2011, dar s-au separat în anul 2013. În 2016, Meghan Markle l-a cunoscut pe Prințul Harry.

„Eram toți fericiți pentru ea…dar, în același timp, eram îngrijorată. Era divorțată, este metisă. Mă gândeam, Doamne, o să fie foarte răi cu ea”, a spus prietena din copilărie, Simone, arată Verdict.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă