Ce spune sora lui Meghan Markle despre relația ei cu Prințul Harry: ”Ce bărbat s-ar simţi confortabil aşa?”

Publicat: 22 mart. 2021, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sora lui Meghan Markle, sora de tată, Samantha Markle, a vorbit despre relația ei cu Prințul Harry. Sora ei susține faptul că cei doi ar putea să divorțeze.

După celebrul interviu cu Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry au atras atenția și mai mult asupra lor, după mărturisirile pe care le-au făcut. După interviu, și sora Ducesei de Sussex, Samantha, a făcut o serie de declarații despre relația celor doi. Ea susține că Prințul Harry și-ar fi pus o serie de întrebări legate de căsnicie și că ar exista o posibilitate să bată în retragere, arată Ok Magazine.

„Poate că începe deja să-şi pună întrebări. Ar trebui să facă asta, dacă are un lob frontal funcţional. Pe bune, nu are 12 ani! Ce bărbat s-ar simţi confortabil aşa? Din momentul în care el va începe să nu mai fie de acord cu ea sau să se retragă, va urma ceva neplăcut. Asta dacă nu îşi angajează un avocat bun sau nu cad de acord să meargă la terapie. I-a făcut rău unui om care i-a dăruit o viaţă incredibilă. Este trist şi greşit. Ar trebui ca ea să facă primul pas către tatăl nostru, chiar dacă părinţii te iubesc necondiţionat. Dar ea chiar l-a rănit. Depresia nu este o scuză pentru a te debarasa de oameni”, a declarat sora mai mare a lui Meghan pentru postul TMZ.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 mart. 2021, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă