De ce Meghan Markle nu ar fi avut voie să iasă cu mama ei, cât timp se afla la Palatul Buckingham

Publicat: 18 Mar. 2021, 12:25 Vedete

Pe timpul când Meghan Markle se afla la Palat, soția Prințului Harry nu ar fi avut voie să iasă cu mama ei în oraș, lucru ce a înfuriat-o pe cea care a făcut declarații surprinzătoare în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. De asemenea, Meghan Markle nu ar fi avut voie să iasă cu prietenii, să socializeze.

Să facă parte din Familia Regală este o dorință pe care multe persoane o au, dar mărturisirile pe care Meghan Markle și Prințul Harry le-au făcut în timpul interviului cu celebra Oprah Winfrey pot demonstra altceva. Meghan Markle a mărturisit care a fost motivul pentru care nu ar fi avut voie să se vadă cu mama ei, dar și cu prietenii, în oraș.

„Prânzul cu prietenii o putea înveseli, dar ieșirile pentru a socializa erau respinse de Familia Regală și de asistenții ce i-au spus că era mai bine să fie discretă. Imaginea ei era foarte discutată, după cum chiar ei i-au zis. Faptul că era izolată s-a remarcat în special când mama ei îngrijorată, Doria Ragland, în timpul unei vizite din 2019 la Frogmore Cottage, a fost surprinsă să afle că nici ea, nici fiica ei, nu puteau să meargă în orașul Windsor să cumpere cafea”, spunea reporterul Omid Scobie.

Atunci, mama lui Meghan Markle a realizat că fiica ei nu avea libertatea de care ar fi trebuit să se bucure, arată Verdict.ro.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 18 Mar. 2021, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă