Cum își crește copilul Alina Ceușan și ce a făcut în Buzz House! “Am tot timpul câte un colac la mine!”

Publicat: 31 iul. 2022, 09:24 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Alina Ceușan a intrat în BuzzHouse, casa cu cei 6 tik tokeri, ( Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky), care timp de două săptămâni arată lumii întregi secretul din spatele contentului viral de pe TIK TOK, un concept marca Global Records.

Ca invitat special, Alina Ceușan care este celebră în lumea online-ului și a influencerilor, fiind un bun creator de conținut, a venit cu multe cadouri din noua ei colecție pentru tik tok-eri.

Cu această ocazie, celebra influenceriță a acordat un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, în care a povestit astfel despre noua ei colecție și provocările din viața ei. „Suntem foarte foarte happy să ne aflăm aici la BuzzHouse, cu Retro Future, cât timp tik tokerii noștri sunt aici pe content. Noi de-a lungul timpului am avut tot felul astfel de experiențe, de cine în locuri inedite, cu oamenii care ne sunt nouă mereu aproape din zona de online și de influenceri și ne bucurăm că în seara asta avem aproape toată zona de online și de pe tik tok.

„Site-ul nostru este un loc online unde mi-am dorit să adun cât mai multe branduri, atât din zona de beauty cât și din zona de fashion

Mă inspir din tot ceea ce ne înconjoară, colecția actuală este axată  foarte mult pe zona asta de vară, de plecări, de vacanțe pentru că după această îndelungă pauză toată lumea își dorește să plece undeva. Avem lansată o colecție specială, împreună cu Andreea, o colaboratoare mai veche de-a mea, cred că este prima femeie din industrie care a avut încredere în mine încă de acum 10 ani, când eram eu la începuturi cu toată zona de online și împreună cu ea am „atacat” zona de „wedding boom”, adică o mare explozie în zona de nunți, petreceri, întâlniri, care se întâmplă imediat după pandemie și bineînțeles Retro Future care continuă cu o linie mai lejeră de street wear, de haine care pot fi purtate zi cu zi”, a povestit Ceușan.

Și pentru că este foarte bine cotată în zona de fashion, Alina Ceușan a fost întrebată ce ținute ar purta cel mai des din colecția ei.

“Cel mai des și cel mai bine vândut item este tricoul nostru, Universal T-Short, este un tricou oversize care vine bine pe orice siluetă, este unisex, eu l-am purtat și în momentul în care am fost însărcinată, era extrem de comod. Ne bucurăm că este un best seller, asta aș zice că este esențialul nostru, alături de pijama și de rochia pe care o port acum, care este o noutate și urmează să intre în lansările noastre de la următorul festival din Cluj”, a mai adăugat vedeta.

Gențile reprezintă pentru Alina Ceușan un must, așa că acestea sunt de altfel și cele mai scumpe piese din garderoba ei. “Gențile sunt cele mai scumpe și de obicei atunci când mă gândesc să îmi iau o geantă atunci stau și spun “Da, hai că trebuie să pun bani deoparte sau să îmi iau mai puține lucruri ca să îmi păstrez o parte din buget pentru o geantă”. Pantofii mi se par că și ei trebuie să fie de firmă pentru că sunt foarte comozi și te încalți cu ei o lungă perioadă de timp și așa mai departe dar gențile reprezintă o investiție mult mai bună”, ne-a mărturisit Alina Ceușan.

Dar Alina Ceușan nu se preocupă doar de garderoba ei, ci și de cea a fiului său, Rock, care este un băiețel stilat la nici măcar doi ani de zile.

„E un echilibru! Îmi place să îl îmbrac ca pe un mic adult. Îi cumpărăm și lui foarte multe lucruri dar în același timp avem grijă să ne luăm și nouă piesele dorite”, a spus Alina Ceușan atunci când a fost întrebată dacă de când este mamă cumpără mai multe haine pentru ea sau pentru fiul ei, Rock.

Există însă ceva ce Alina Ceușan nu ar purta niciodată. Este vorba despre Crocsi!

“Probabil că m-aș gândi la Crocsi, acel trend actual, pantofii din spumă care în anumite combinații pot fi stylish, dar așa, overall, în afară de a mă duce cu ei la pârâu la munte nu mi se pare că îi pot integra foarte bine stilului meu”, a mai spus Ceușan.

Ce nu îi lipsește niciodată Alinei Ceușan din bagajul de vacanță!

De când este mamă, Alina Ceușan are bagajul de vacanță mai plin, așa că pe lângă toate item-urile de fashion, ținute care mai de care și creme cu înalt grad de protecție pentru plajă, bagajul influenceriței conține și un…colac!  Și aste pentru că este o mămică dedicată și responsabilă.

“În bagaje am tot timpul câte un colac cu mine, acum, de când e și Rock în viața noastră! Atunci când sunt cu Rock prefer să îmi pun telefonul pe mod avion și să stau doar cu el, să îi acord lui toată atenția, Rock face 2 ani în septembrie și încă tot de acasă lucrez, greu m-am urnit către birou, doar în călătoriile noastre astea mai scurte sunt fără el”, a mai precizat Alina.

De ce vorbește cu fiul ei în engleză și ce limbă vrea să îl mai învețe

Alina Ceușan îi oferă fiului ei o educație aleasă. Chiar dacă nici nu a împlinit încă doi ani, micuțul Rock știe deja multe cuvinte în limba engleză. Și asta pentru că încă de când era la mămica lui în burtică și imediat după ce a născut, Ceușan a preferat să se converseze cu fiul ei în limba engleză.

“Cred că este foarte important pentru dezvoltarea lui, cred că este o oportunitate. Mi se pare o oportunitate faptul că eu știu engleză la un nivel foarte bun, o reală plăcere de a învăța engleză, adică de când era în burtică și de când l-am născut am vorbit cu el în engleză. Soțul meu vorbește în română, bunicii vorbesc în română, eu și bona suntem singurele care vorbesc în engleză cu el. Cred că o să-l ajute pe mai departe și în dezvoltare. Ne va fi și nouă mai ușor când vom călători, cu siguranță la un moment dat ne vom petrece mai mult timp în afara țării. Va fi un real ajutor. Aș vrea ca pe la 2 ani jumate – trei să-i introduc și spaniolă! Mi se par două limbi foarte importante. De-a lungul călătoriilor mele de astea m-am lovit cel mai des. Plus că îi va fi foarte ușor și la grădiniță și la școală”,  a mai completat Alina Ceușan pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

 

 

 

Publicat: 31 iul. 2022, 09:24 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă