Emily Burghelea este însărcinată cu cel de-al doilea copil! „Nu știa ce să mai facă, să ne dăm seama că este acolo!”

Publicat: 12 aug. 2022, 10:58 Autor: Dora Bazavan Vedete

În cursul zilei de ieri, Emily Burghelea a trăit emoții intense! I s-a făcut rău în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la ProTV, pe care o prezintă alături de colegele sale Majda și Cosmina Păsărin, așa că a ieșit de urgență de pe „sticlă” și a ajuns la spital.

Avea stări de vomă și vărsături, dar nici prin cap nu-i trecea că ar putea fi vorba de ceva ce avea să îi schimbe din nou viața. Pentru că da, trăiește intens la cei 23 de ani ai săi. Și se pare că i se întâmplă multe lucruri pe bandă rulantă. Așa că după câteva investigații amănunțite, Emily a aflat la spital că urmează să devină mămică pentru a doua oară în viață ei. Nu de alta, dar stările de greață, vomă și leșin, exact asta prevesteau!

Azi am trecut de la agonie, la extaz! Am plecat din emisiune de urgență la spital. Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată. Dar vărsăturile și stările de leșin anunțau de fapt că familia noastră se mărește! Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!„, a fost mesajul pe care Emily Burghelea l-a postat de pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Dar și cu un zâmbet larg, arătând ecografia cu ”dovada”.

Cum este să fii așa pe val la 23 de ani? Emily Burghelea a povestit special pentru Ciao.ro! Se consideră norocoasă inclusiv că face parte din echipa Vorbește Lumea de la Pro TV.

Emily Burghelea mai are o fetiță

Este foarte tare! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a oferit oportunitățile astea de-a lungul timpului. Este foarte frumos, dar în același timp și foarte mult de muncă. Este cea mai tare oportunitate care mi s-a oferit până în ziua de astăzi. Și sunt extraordinar de recunoscătoare pentru faptul că sunt alături de două prezentatoare cu experiență care îmi temperează atitutinea și mă ajută să învăț și cum să  evoluez și cum se face treaba asta, pentru că este o întreagă artă!

Nu mă așteptam sub nicio formă ca această propunere să vină într-un așa moment oportun, zici că a fost de la Dumnezeu, imediat după ce am dat licența și am terminat facultatea, am dat-o și pe Amedea la creșă…”, ne-a povestit chiar Emily. Care este foarte încântată de faptul că și acasă are armonia perfectă, nu doar la job. Iar soțul ei, Andrei, care nu și-a dezvăluit încă identitatea, și la fiecare apariție umblă cu o mască pe față, o ajută foarte mult cu fetița lor.

Cu Amedea mă ajută Andrei foarte tare și pentru asta îi sunt recunoscătoare! Nu avem bonă și mi-am dorit foarte tare chestia asta exact de când eram însărcinată, să o creștem singuri până la un an. Și apoi să o dăm la creșă. Până la un an am alăptat-o, și între un an și un an și 5 luni cât are acum, mi-am căutat creșă. Ne-am documentat foarte bine și am ales o creșă foarte bună, petrece foarte mult timp în aer liber, cu animale, au găini acolo. E un loc în care se duce să învețe, o s-o învețe să facă la oliță, ea încă este cu scutecelul…”, ne-a mai mărturisit Emily Burghelea.

”Relația cu soțul este foarte bună”

Deocamdată foarte multe lucruri pe care le fac se întâmplă cu Amedea în brațe. Și foarte multe dintre story-urile pe care le fac și pe Instagram, pentru că sunt foarte activă acolo și postez în fiecare zi, sunt cu Amedea în brațe. Și asta se întâmplă de când am născut-o. Dar în același timp îmi dau seama că acum este perioada în care trebuie să trag foarte tare. Ca mai apoi să pot să spun că pot culege roadele. Ne-am dori foarte foarte tare să plecăm undeva departe și să nu facem nimic. Să stăm o săptămână undeva în vacanță… Nu plecăm fără Amedea nicăieri”, a mai completat ea.

Relația cu soțul este foarte bună și începe atunci când culcăm copilul! E ok, o culcăm devreme, pe la 20.30-21.00! Atunci devenim iubiți, până atunci suntem părinți!”, a declarat Emily Burghelea pentru Ciao.ro, imediat după ce a început să prezinte  la ProTV, în echipa de la Vorbește Lumea. Și tot atunci, pe 18 iulie chiar, cam cu o lună înainte să afle că va deveni mamă din nou, frumoasa vedetă TV, ne mărturisea că și-ar mai dori și alți copii.

Își mai dorea un copil!

„Da! De ce nu? Cumva a mers cred că și datorită faptului că am fost toată ziua în priză, m-am obișnuit cu un ritm alert și cumva e parte din mine, eu nu mai știu acum cum este să stai 3-4 ore degeaba„, spunea Emily Burghelea care și-a lăudat și soțul pentru Ciao.ro!

Andrei este foarte cuminte! Nu merge la cluburi, nu merge la festivaluri, nici nu știu unde l-am găsit! Dar s-a gândit că i-ar plăcea să mă ceară în direct la televizor… Și-a pus mască, ochelari și pălărie și a rămas așa…” a spus Emily apropo de identitatea încă ținută ascunsă a iubitului său. Care apare mereu cu masca pe față atunci când se afișează în public alături de ea.

 

 

Publicat: 12 aug. 2022, 10:58 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă