Ion Tiriac a fost zarit cu fosta iubita la absolvirea fiului lor. Sophie Ayad inca arata fenomenal

Publicat: 18 Jun. 2019, 17:04 Vedete

Zi cu emotii duminica pentru Ion Tiriac, fiindca fiul lui cel mic, Karim, a absolvit facultatea.

Ion Tiriac a fost zarit cu fosta iubita la absolvirea fiului lor. Karim, in varsta d 23 ani, rodul iubirii dintre Ion Tiriac si Sophie Ayad a avut o zi extrem de importanta.

Caesta a absolvit facultatea insa si mai important, a avut alaturi ambii parinti, care s-au revazut dupa multi ani. Cei doi au ramas in relatii bune pentru cei doi copii pe care ii au.

Ion Tiriac a fost zarit cu fosta iubita la absolvirea fiului lor

Ion Tiriac a fost zarit cu fosta iubita la absolvirea fiului lor

Jurnalista de origine egipteana, in varsta de 51 de ani, are doi copii impreuna cu Tiriac, pe Ioana, 20 de ani si pe Karim de 23 de ani. Cel din urma a absolvit stiintele politice in Statele Unite ale Americii, la scoala de renume Deerfield Academy, din statul american Massachusetts.

Karim a preluat din frumusetea mamei, avand zambetul ei, insa are si trasaturi de la tatal sau. Mama sa, Sophie, arata fenomenal la 51 de ani, fiind si acum una din cele mai frumoase iubite la lui Tiriac.

Tiriac a cunsocut-o pe Sohpie in 1994, la München, atunci cand afaceristul traia in Germania iar Sophie lucra pentru revista Bunte. S-a inchegat o frumoasa poveste de iubire chiar daca era o diferenta de 30 de ani intre ei.

Copiii care au rezultat din relatia lor locuiesc cu mama acestora la Monte Carlo, in cele mai bune conditii. Dupa ce relatia lor s-a finalizat, Sophie si-a gasit alinarea in bratele unui italian, cu care s-a casatorit in 2005, la Monaco. Impreuna cu aceasta are o fetita, pe Jasmin Amberrossi, in varsta de 11 ani.

Publicat: 18 Jun. 2019, 17:04 Vedete
Pe aceeași temă