Fiica lui Ion Țiriac, transformare uimitoare de look! S-a pozat ca o divă pe o plajă din Miami

Publicat: 03 Dec. 2021, 14:17 Vedete

Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, adoră să pozeze sexy pe Instagram. Moștenitoarea magnatului și-a surprins comunitatea cu o schimbare radicală de look și câteva poze de infarct!

Ultimele postări ale Ioanei Țiriac îți taie efectiv respirația. Ea și-a schimbat culoarea părului, devenind brunetă, look care o aseamănă incredibil de mult cu celebra acriță Megan Fox.

Spre încântarea celor aproape 20.000 de abonați la pagina ei de Instagram, junioara milionarului s-a lăsat pozată într-un costum de baie extrem de sexy, dar și într-o senzuală lenjerie de noapte.

Cine este mama Ioanei Țiriac

Fiica lui Ion Țiriac are frumoasa vârstă de 24 de ani și este studentă la una dintre cele mai bune universități din Miami. Aceasta a locuit în România în perioada în care a urmat cursurile Liceului American din București.

După absolvire, Ioana a decis să urmeze cariera mamei sale. Aceasta studiază în prezent Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. În curând, va putea să devină o jurnalistă la fel de cunoscută precum mama sa.

Povestea de dragoste dintre Ion Țiriac și mama Ioanei s-a consumat rapid. Însă milionarul nu a uitat nicio clipă de fiica sa. Motiv pentru care a încercat de fiecare dată să o ajute să își îndeplinească visul de a deveni la rândul său jurnalistă.

Publicat: 03 Dec. 2021, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă