Ion Țiriac a avut Covid-19 la 81 de ani. Cum se simte în prezent omul de afaceri

Publicat: 16 Apr. 2021, 09:00 Vedete

Omul de afaceri Ion Țiriac a făcut o serie de declarații și a mărturisit faptul că a fost infectat cu noul coronavirus la vârsta de 81 de ani. Din fericire, s-a vindecat și chiar a ales să se vaccineze împotriva virusului.

Într-un interviu pentru Observator, omul de afaceri Ion Țiriac a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acesta a avut o formă ușoară și s-a vindecat. Ion Țiriac s-a și vaccinat împotriva noului coronavirus, alegând serul celor de la Pfizer. În privința vaccinului, acesta nu a avut nicio îndoială.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea (boala COVID-19, n.red.) fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă. L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”, a spus Ion Țiriac, arată  g4media.ro.

Ion Țiriac are o relație extraordinară cu jurnalista de origine egipteană Sophia Ayad alături de care are și doi copii: Ioana și Karim. Cel din urmă a absolvit șțiintele politice în Statele Unite ale Americii, la școala de renume Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, în urmă cu aproape doi ani. Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, atunci când afaceristul trăia în Germania, iar Sophie lucra pentru revista Bunte. S-a închegat o frumoasă poveste de iubire chiar dacă era o diferență de 30 de ani între ei.

Copiii care au rezultat din relația lor locuiau cu mama acestora la Monte Carlo, în cele mai bune condiții. După ce relația lor s-a finalizat, Sophie și-a găsit alinarea în brațele unui italian, cu care s-a căsătorit în 2005, la Monaco

Sursă foto: captură video Youtube

 

Publicat: 16 Apr. 2021, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă