Ion Ţiriac i-a făcut Simonei Halep un cadou de 300.000 de euro. Despre ce este vorba

Publicat: 29 Nov. 2019, 13:48 News
Ion Ţiriac i-a făcut Simonei Halep un cadou de 300.000 de euro. Despre ce este vorba

 Ion Ţiriac a participat la un eveniment creat special pentru ca omul de afaceri să îşi poată prezenta ultimele achiziţii pe care le-a adăugat în colecţia personală: două Porsche 911 Speedster.  

La eveniment au fost prezente Simona Halep şi Gabriela Szabo. Cele două au fost invitate de afacerist să facă o tura cu unul din cele două modele. În spirit de glumă, Ion Tiriac le-a oferit la alegere una din maşini, potrivit sport.ro

Acel Speedster care îl vedeţi acolo cred că are vreo 30 de ani, aproape, şi l-am cumpărat în aceeaşi zi cu domnul Porsche. Am hotărât să le cumpărăm amândoi, pe vremea aia făcuseră 200 de bucăţi”, a spus fostul tenismen în cadrul evenimentului”, a declarat fostul tenismen.

Ion Țiriac a adăugat: ”Am o mititică aici (n.r. – Simona Halep) care a şi mers cu ăsta (n.r. – mașina Porsche), dacă vrei dumneata astăzi cu plăcere să îi facem cadou un Porsche tot mic. O mai am şi pe cealaltă campioană olimpică, tot mititică e (n.r. Gabi Szabo), deci rămân fără amândouă mașinile sau doar una o dăm?”.

Omul de afaceri a lăsat-o fără cuvinte pe Simona Halep, în momentul în care i-a transmis, arătând spre cele două mașini: ”Alege-o pe care o vrei și du-o acasă!”. Modelul Porsche 911 Speedster a fost fabricat în doar 1.948 de unități în întreaga lume.

Publicat: 29 Nov. 2019, 13:48 News
Pe aceeași temă