Sanda Nicola pleaca de la Digi 24! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului de stiri iese definitiv din televiziune!

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:07 Vedete

Sanda Nicola pleaca de la Digi 24! Jurnalista iese definitiv din televiziune! Prezentatoarea tv Sanda Nicola a anuntat conducerea postului Digi 24 ca va renunta la jobul ei si se pregateste pentru o reconversie profesionala.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro Sanda Nicola urmează să plece pentru studii la Universitatea din Liege, până la începutul anului viitor. Sanda Nicola lucrează la Digi 24 de la începuturile stației.

Sanda Nicola pleaca de la Digi 24

În ultima perioadă, după ce s-a întors din concediul de maternitate, se ocupa de intervalul orar de noapte: 22.00-1.00. Sanda Nicola este căsătorită cu Liviu Iolu, fost jurnalist, coordonator de comunicare al delegației USR Plus în Parlamentul European și membru în Consiliul Național PLUS.

Contactata de paginademedia.ro, Sanda Nicola a oferit cateva detalii despre pleacare ei si despre ce urmeaza sa faca in continuare:

Jurnalista iese definitiv din televiziune

“Este vorba de un master în Turism și Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor. De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului”.

Discutiile dintre Sanda Nicola si Digi 24 s-au incheiat intr-un mod amiabil astfel incat nici statia si nici jurnalista nu exclud ca pe viitor sa gaseasca o noua formula de colaborare. Sanda Nicola a venit la Digi 24 in 2012 din pozitia de prezentatoare a stirilor de la B1 Tv.

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă