Un nou cuplu în showbiz! Artista Jessie J iubește din nou. Ce a declarat, după ce a fost surprinsă de paparazzi

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:43 Vedete

A venit și soarele pe strada ei! Artista Jessie J iubește din nou. Ce a declarat cântăreața, după ce ea și noul partener au fost surprinși de paparazzi de peste Ocean.

Jessie J este fericită acum, după ce și-a oficializat relația. Recent, ea și noul ei iubit, Max Pham Nguyen, au fost surprinși de către paparazzi în timp ce se plimbau. Imediat după ce acest lucru, celebra cântăreață a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea și partenerul ei. Artista a făcut o postare comică.

Nefiind ”mulțumită” de cum a ieșit în fotografiile făcute de paparazzi, Jessie J a simțit să facă o glumă pe seama acestui lucru, zicând: „Eu și Max credem că meritați câteva fotografii mai bune. Ca să nu vă mai ascundeți în mașini și tufișuri”. Max Pham Nguyen este coregraft, iar relația vine la câteva luni după ce artista și Channing Tatum s-au despărțit, arată Verdict. După despărțire, Jessie J și Channing Tatum au rămas prieteni. Anul trecut, cei doi și-au mai dat o șansă relației, însă a eșuat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Jessie J a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

Jessie J a trecut prin momente delicate, întrucât a fost nevoită să-și petreacă ajunul Crăciunului în spital, după ce a experimentat simptome ale bolii Meniere, o afecțiune ce determină episoade spontane de vertij, dar și pierderea intermitentă a auzului și sunete în ureche (tinitus).

Într-un live făcut pe Instagram, cântăreața în vârstă de 32 de ani a vorbit despre boala cu care se confruntă și a dezvăluit că se depune un efort uriaș ca să audă, să cânte ori să meargă în linie dreaptă, relatează peroz.ro.

M-am simțit foarte rău atunci când m-am trezit, simțeam că nu aud cu urechea dreaptă și nu puteam să merg în linie dreaptă. Practic, am simptome ale sindromului Meniere. Știu o mulțume de persoane care suferă de această boală și o mulți dintre ei mi-au dat sfaturi grozave, motiv pentru care m-am liniștit, a povestit cântăreața.

”În ajunul Crăciunului am ajuns la spital și mă întrebam ”Ce se întâmplă?” Sunt bucuroasă că am cerut ajutorul medicilor din timp și am primit medicamentele potrivite, care acum mă ajută să mă simt bine”, a dezvăluit ea.

Sursă foto: capturi video Youtube 1 & 2

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă