Cat valoreaza Ianis Hagi?! La 20 de ani, e cel mai scump jucator de fotbal din Romania

Publicat: 06 iul. 2019, 17:31 Autor: D. C. Vedete

Dupa evolutia senzationala pe care a avut-o la Europeanul de tineret, tanarul de la Viitorul ar putea fi transferat in strainatate.

Cat valoreaza Ianis Hagi? MULT! Dupa evolutia favorabila pe care a avut la Europeanul de tineret, tanarul ar putea fi transferat la o echipa din strainatate. Tatal lui, Giga Hagi, a oferit mai multe declaratii despre un eventual transfer al fiului sau, in varsta de 20 de ani.

Echipele care si-l doresc pe Ianis Hagi in lotul lor sunt Sevilla, Borussia Dortmund şi Anderlecht Bruxelles. Tatal lui il va transfera cu o conditie: echipa care il doreste trebuie sa il lase pe teren, cu regularitate.

Cat valoreaza Ianis Hagi?!

„Analizăm, evaluăm şi vom lua o decizie. Se vorbeşte mult, e normal. E un jucător curtat, ne surprind multe oferte, dar trebuie să analizăm bine, să luăm o decizie importantă pentru el şi pentru noi, ca club. El şi toţi ceilalţi care au participat la turneul final, toţi aceşti copii extrardinari care au fost la Europene au scos România în stradă. Au deja un nume, sunt deja jucători europeni, au cota lor, meritul e al lor şi al antrenorului, că au ajuns la un nivel foarte mare”, a spus Hagi, la conferinţa de presă premergătoare Supercupei cu Viitorul, conform sursei citate.

Gheorghe Hagi este mai sarac decat crezi! Nici pe vremea cand era fotbalist nu castiga asa putini bani

Conform digi24.ro, tanarul ar putea ajunge la Anderlecht. In prezent, Ianis Hagi valoreaza 6 milioane de euro, conform cotelor jucatorilor afisate de transfermarkt.com. Anderlecht a terminat pe locul 6 și nu va juca în cupele europene în sezonul viitor.

Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro! Performantele sale la EURO 2019 i-au adus un bolid de lux

Daca ajunge acolo, Ianis Hagi va fi al treilea roman pe care echipa il achizitioneaza. Predecesorii lui sunt Alex Chipciu și Nicolae Stanciu.

Ce masina are Ianis Hagi? Fiul lui Giga Hagi conduce un bolid cu 340 cai putere FOTO

Publicat: 06 iul. 2019, 17:31 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×