Asa iti dai seama ca o femeie nu a mai facut amor de mult timp

Publicat: 19 iul. 2019, 12:08 Autor: M.I. Life
Asa iti dai seama ca o femeie nu a mai facut amor de mult timp

Sunt multe semne care fac sa fie recunoscute rapid femeile care se gansesc intens la sex. Cele mai multe dintre femei au pupilele dilatate atunci cand simt aceasta dorinta, afirma doctorul Mare Salem, specialist in limbajul nonverbal.

 

 

 

Cei care vor sa afle daca o femeie este interesata de sex trebuie sa se apropie mai mult de ea, iar daca nu se retrage, acesta este un semn bun, afirma specialistul american.

Se contrazice. Acum vrea, apoi nu mai vrea.

Te apropii de ea, iti accepta avansurile, insa imediat da inapoi. Explicatia e simpla! Subconstientul sau simte nevoia apropierii, insa ratiunea ii va spune ca o ia mai usor.

Devine agitata

Dupa un timp in care nu a mai intretinut relatii sexuale, pot aparea ceva complexe. Atat de ideea unui nou partener, cat si de senzatia ca lui s-ar putea sa nu-i placa ceea ce va descoperi. Daca se fastaceste si gesticuleaza mult, inseamna ca are nevoie de un barbat.

Tresare atunci cand o atingi

Valabil si pentru barbati, acest gest tradeaza lipsa autocontrolului, data de dorinta prea mare, dar si de teama de a nu da gres, Daca devine sensibila, tresare la fiecare atingere, e clar ca a trecut ceva timp.

Publicat: 19 iul. 2019, 12:08 Autor: M.I. Life
Pe aceeași temă
×