S-au scumpit taxiurile. Cat va costa o calatorie, de azi inainte

Publicat: 02 Oct. 2018, 17:19 Life

Mergi des cu taxiul? Atunci este cea mai proasta veste pe care o puteai afla!

S-au scumpit taxiurile in Bucuresti. O serie de companii de taximetrie din București au majorat prețul călătoriei de la 1,69 de lei/km la 1,99 de lei/km. Altele au anunțat că vor scumpi tarifele începând cu 15 octombrie, in timp ce alte companii au mărit tariful pentru o călătorie până la 2,49 de lei/km.

Din această lună, unele companii de taximetrie au introdus tariful de noapte, de 2,29 de lei/km, valabil în intervalul orar 22.00 – 06.00. Tarifele au fost majorate in urmă cu un an, de la 1,39 de lei/km la 1,69 de lei/km.

S-au scumpit taxiurile in Bucuresti

S-au scumpit taxiurile. Cat va costa o calatorie, de azi inainteCu toate ca romanii vor conditii mai bune in timpul calatoriei cu taxiul, nu sunt dispus sa plateasca sume astronomice. Multi romani se plang de starea masinilor de taxi sau chiar de soferi.

”Un taximetrist mi-a scuipat mama pentru că i-a cerut restul. Altul a aruncat cu monezi în mine pentru că eram cu bebelușul în brațe și l-am rugat să meargă la magazin să îmi schimbe banii. El nu avea rest”, a spus una dintre pasagerele care au participat la un studiu in legatura cu serviciile de taxi din Romania.

Unde suni cand taximetristii iti refuza cursa sau negociaza pretul cu tineMajoritatea problemelor reclamate de clienți sunt legate de atitudinea și lipsa de politețe a șoferilor, precum și de mașinile vechi, murdare și foarte uzate. În plus, un client din patru s-a confruntat cel puțin o dată cu cazuri în care șoferul de taxi le-a cerut să nu folosească aparatul de taxat.

În plus, 11,8% dintre români spun că șoferul a refuzat cursa, din diferite motive, cele mai multe fiind legate de lungimea traseului, informeaza profit.ro.

Publicat: 02 Oct. 2018, 17:19 Life
Pe aceeași temă