Nicole Cherry: „M-a ajutat să am o piele fermă și sănătoasă, dar și să scap de apa din organism!”. Despre ce vorbește artista?

Publicat: 02 Oct. 2018, 14:53 News 3

Nicole Cherry are 19 ani, iar una dintre principalele preocupări pe care le are este felul în care arată.

A existat o perioadă în care kilogramele în plus păreau că-și fac de cap, însă artista a știut să le vină de hac. Cum… Am aflat direct de la sursă, pentru că Nicole Cherry a acceptat să ne împărtășească secretele ei de frumusețe.

„Pentru că multă lume m-a întrebat ce fac sau cum reușesc să îmi tonifiez corpul, să arăt bine, am un secret: Am fost ambițioasă de mică, iar programul meu sănătos a venit odata cu creșterea mea.

Atât ca persoană de zi cu zi, cât și artistă, chiar trebuie să te menții într-o formă fizică bună, dar și să fii constant în această privință.

Am cam încercat tot felul de diete sau programe de slăbit, însă, doar sportul, masajul și mesele sănătoase și echilibrate mi-au redat un tonus bun. Prefer, și fac asta de ceva timp, masajul cu bambus, care este pur și simplu minunat. M-a ajutat să am o piele fermă și catifelată, dar și să scap de apa din organism.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Oct. 2018, 14:53 News 3
Pe aceeași temă