Ce a facut Mihaela Borcea in timp ce Cristi se casatorea cu Valentina Pelinel

Publicat: 02 oct. 2018, 16:31 Autor: D. C. Vedete

Weekendul trecut, Cristi Borcea si Valentina Pelinel au oficializat relatia.

Cei doi au avut o nunta extravaganta in Budapesta. Totul a parut desprins din basme si mireasa a stralucit la propriu! Dar, in timp ce fostul ei sot se casatorea, Mihaela avea si ea programul ei. Si nu singura, ci impreuna cu soferul ei cu care se iubeste de luni bune.

Ce a facut Mihaela Borcea in timp ce Cristi se casatorea cu Valentina Pelinel? Ei bine, fosta sotie a actionarului dinamovist se afla intr-o vacanta exotica. Aceasta nu a fost singura, ci insotita de iubitul ei care ii este si sofer. Acestia au fost acompaniati de cativa prieteni.

Ce a facut Mihaela Borcea in timp ce Cristi se casatorea

In timp ce fostul ei sot se casatorea in Budapesta, Mihaela Borcea se bronza. Se bronza si se iubea cu jumatatea ei! Vedeta a publicat o serie de imagini din timpul calatoriei sale. Evident, destinatia aleasa a fost una luxoasa si exotica.

„Paradisul meu!!Iubesc lucrurile simple,cât mai aproape de natură!! Luxul reprezintă simplitate într-un cadru natural de vis,acolo unde te desprinzi de tot și îți regăsești propriul EU!! ❤”, a publicat Mihaela Borcea pe Facebook.

Publicat: 02 oct. 2018, 16:31 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă