Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat. Imaginile sunt superbe FOTO

Publicat: 02 Oct. 2018, 15:07 Vedete

Nunta de la Sinaia a fostului principe Nicolae cu Alina a fost un eveniment fastuos!

Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat. Cei doi indragostiti au avut nunta weekendul trecut, la Sinaia. Tot evenimentul a fost desprins parca din povestile cu printi si printese, evident!

Fostul principe Nicolae s-a cununat duminica, la Sinaia, cu Alina Binder, cea care i-a devenit sotie in acte inca de anul trecut. Dar abia anul acesta s-au cununat religios in fata domnului. Cei doi miri si-au dorit ca evenimenul lor sa fie asemeni unei nunte regale.

Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat

Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat. Imaginile sunt superbe FOTOPentru cine nu stie, principele Nicolae a fost exclus din Familia Regala in urma cu 3 ani. Ceremonia religioasa de la Biserica Sf Ilie a fost urmata de o petrecere la cazinoul din Sinaia, acolo unde au fost invitate circa 300 de persoane, atat membri ai familiilor regale din strainatate, prieteni ai mirilor.

Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat. Imaginile sunt superbe FOTOLa evenimentul de la cazino, Alina care la biserica a avut o rochie simpla, serioasa, cu maneci lungi, a fost imbracata intr-o rochie de mireasa spectaculoasa, vaporoasa si extrem de sexy. Pentru petrecere, Alina a ales sa poarte o rochie special creata pentru dansul mirilor. Cu ajutorul ei, coregrafia a fost mai spectaculoasa.

Dansul mirilor de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina a fost publicat. Imaginile sunt superbe FOTOCei doi miri, tineri, frumosi si indragostiti, au facut senzatie pe ringul de dans. Iar atmosfera a fost una speciala. In sala de dans, pentru prima data in istoriza cazinoului, iluminatul s-a facut exterior, prin imensele ferestre, informeaza stiriactuale.net.

Publicat: 02 Oct. 2018, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă