Metro Exodus, cel mai apreciat joc de la inceputul lui 2019! Pamantul apare distrus in urma unui razboi nuclear! VIDEO

Publicat: 19 Feb. 2019, 12:48 Viral

Metro Exodus este al treilea joc din seria Metro si a fost foarte bine primit, inca de la lansare.

Jocul video a fost lansat pe data de 15 februarie din acest an. Actiunea din Metro Exodus are loc in anul 2036, dupa doi ani de la evenimentele prezentate in episodul precedent al jocului, Metro: Last Light.

Protagonistul este Artyom, un tanar de 23 de ani. Jucatorul mai poate afla ca acesta s-a nascut in anul in care Terra a fost devastata de un razboi nuclear. Impreuna cu echipa sa „Spartan Rangers”, el decide sa paraseasca adapostul subteran pe care oamenii il au in Moscova, noteaza playtech.ro.

Metro Exodus ne arata Pamantul distrus din cauza razboiului nuclear!

Mai mult, cei care joaca Metro Exodus isi vor incepe calatoria spre estul indepartat dupa ce vor ajunge la fluviul Volga, situat in apropiere de Muntii Ural. De acolo, personajele se urca la bordul trenului Aurora si pot incepe sa exploreze traseul si sa duca la bun sfarsit misiunile.

Metro Exodus, cel mai apreciat joc de la inceputul lui 2019

Personajele din joc sunt foarte bine detaliate, din punct de vedere grafic, atat fetele acestora, cat si costumatiile sau mediul inconjurator. Iluminarea din Metro Exodus este iarasi una foarte buna, pentru ca unele detalii par desprinse din viata reala, in functie de cum au fost suprinse. Cel mai probabil va fi considerat unul dintre cele mai frumoase jocuri din 2019, datorita detaliilor vizuale.

Metro Exodus este un „first person shooter” care se impleteste si cu aspectele de supravietuire. Protagonistul are la dispozitie un arsenal foarte mare de arme, pe care si le poate asambla chiar el, daca foloseste anumite componente pe care le gaseste in universul jocului. Pot fi facute foarte multe combinatii, in functie de locul in care se regaseste Artyom.

De asemenea, ciclul zi-noapte, dar si modul in care au fost implementate anotimpurile ii ofera jucatorului o experienta cat se poate de realista. In universul virtual, protagonistul va avea de infruntat mutanti, dar si oameni. Jocul Metro Exodus este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, dar si Microsoft Windows. Versiunea de PC costa pana in 250 de lei si este disponibila si in magazinele romanesti.

Primul joc al seriei, care se numeste Metro 2033, a fost lansat in anul 2010. A urmat al doilea episod, Metro: Last Light, lansat in luna mai din 2013. Seria de jocuri a fost inspirata de romanul post-apocaliptic „Metro 2033”, al scriitorului rus Dmitri Gluhovski, in varsta de 39 de ani.

Publicat: 19 Feb. 2019, 12:48 Viral
Pe aceeași temă