Cântăreața Celia, dezvăluiri sincere despre carieră și familie: ”Pe primul plan la mine mereu a fost…”

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:44 Vedete

Celia este o artistă apreciată la noi în țară, care a muncit extrem de mult pentu cariera sa. Cântăreața este fericită datorită faptului că are lângă ea un om care a susținut-o întotdeauna, chiar dacă nu și-a dorit să își pună cariera mai presus de familie.

Într-un interviu recent pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Celia a făcut declarații despre familia și cariera sa.

Aceasta a mărturisit că niciodată nu a fost pusă în situația de a alege între pasiunea pentru muzică și familia sa pe care o iubește enorm.

„Viața de artist este mai greu s-o ții pe profit acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am pus cariera pe primul loc. Pe primul plan la mine mereu a fost familia. Mai există și alte afaceri în familie, de care mă ocup alături de soțul meu. Probabil că ar fi fost groaznic să fi renunțat la familie pentru carieră și să fi ajuns într-un astfel de moment în care să nu știu cum să-mi câștig banii. (…) Toată lumea ar trebui să pună familia pe primul loc, pentru că atât timp cât tu nu pui familia pe primul loc, nici familia nu o să te pună pe tine”, a adirmat Celia, notează spynews.ro.

Artista are o căsnicie fericită

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, iar împreună cei doi au un băiețel. Artista a recunoscut faptul că a avut parte și de momente mai tensionate în relația sa, nu a fost totul roz mereu.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:44 Vedete
Pe aceeași temă