Smiley, mesaj şocant după interviul dat de Andreea Esca. Artistul şi-a intrigat fanii

Publicat: 22 Jul. 2020, 10:06 Vedete
Smiley, mesaj şocant după interviul dat de Andreea Esca. Artistul şi-a intrigat fanii

Smiley a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de solidaritate față de Andreea Esca, care a confirmat că a fost infectată cu Covid-19 şi că a fost internată în spitalul Victor Babeş, la fel ca şi fiul şi soţul ei.

Smiley a spus fanilor care îl urmăresc pe reţelele de socializare că Andreea Esca nu este singura sa cunoștință infectată cu coronavirus.

„Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…

O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid. Boala asta exista si se raspandeste foarte usor. Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare! Comentariile care nu incurajeaza grija fata de noi, cele care instiga la ura, cele defaimatoare, vor fi sterse. ❤️, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Părerile fanilor nu au întârziat să apară

….un dram de responsabilitate si asumare ar fi indicat sa avem fiecare dintre noi….sa nu mai aruncam cu vorbe in vant ci mai degraba cu stima si incredere catre toti cei ce se straduiesc sa salveze vieti!Felicitari maestre pt acest mesaj-indemn!!?❤

„Deși nu cred in acest virus , respect legile date de guvern cât pot de mult. Nu contează dacă eu sau încă un milion de oameni nu cred, sunt niste legi care ar trebui sa fie respectate de toți. Daca într-adevăr existat, înseamnă că noi nu avem dreptate. Atunci ce facem? Ne purtăm ca unii care nu cred dar totuși răspândesc virusul? Nu, hai sa fim responsabili și să demonstreze cineva peste ceva timp că ne-au mințit. Doamne ajută și sănătate pentru toți

„Cunosc persoane f apropiate mie care au si au avut acest virus…sa fim atenți oameni buni! Nu mai judecați voi pe nimeni…pt ca nu sunteți in măsură!”

„Cred ca multi dintre voi(persoane publice) ar trebui sa iasa cu un comentariu ca al tau,poate asa o sa inteleaga ca este un virus cu,care e mai bine sa nu avem de-a face.Sa purtam masti si sa ne spalam(dezinfecta”

„Bravo Smiley ???. Poate doar asa vor crede din ce in ce mai multi oameni in pericolul virusului !!!!!!”, au fost doar câteva dintre miile de comentarii la postarea îndrăgitului artist.

Publicat: 22 Jul. 2020, 10:06 Vedete
Pe aceeași temă