Cum a reușit Smiley să slăbească 10 kilograme în perioada autoizolării

Publicat: 22 Jul. 2020, 08:43 Vedete

Încă de la sfârșitul lunii februarie până recent, multe persoane au respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Petrecând timp între patru pereți, mulți s-au îndreptat spre telemuncă, lecturare, pictură, gătit, dar și sport! Unul dintre ei este chiar artistul Smiley, care a mărturisit că în perioada aceasta a reușit să slăbească 10 kilograme. Cum a reușit cântărețul?

Răspunsul este cât se poate de simplu. Smiley a profitat de perioada de autoizolare și a făcut foarte mult sport. Mai mult decât atât, a îmbinat exercițiile fizice cu dieta.

„În perioada asta am făcut sport mai mult ca niciodată, sunt foarte bucuros că am reuşit să mă organizez un pic, am slăbit cam 10 kg din februarie până acum. Fără chestii adiţionale, doar sport şi dietă pe alocuri aşa cat am putut că la mine e complicat cu dulciurile”, a spus el, potrivit Mediafax.

Artistului îi plac foarte mult dulciurile, declarându-se chiar un fan al lor: „Extrem de mare! Adică tortul de ziua Feliciei, când am sărbătorit-o pe Feli la studio, jumate din tort l-am mâncat eu, asta ca sa înţelegeti. Asta a fost felia mea, a zis <> şi eu am zis că felia mea e mai mare”.

Smiley a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat

”Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul, când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța.

Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva. Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a spus Smiley pentru Viva.

Publicat: 22 Jul. 2020, 08:43 Vedete
Pe aceeași temă