Un bărbat a intrat cu mașina în mall, pentru a feri de ploaie un televizor proaspăt cumpărat

Publicat: 07 Oct. 2019, 14:29 Life
Un bărbat a intrat cu mașina în mall, pentru a feri de ploaie un televizor proaspăt cumpărat

Scene de necrezut în Constanța, după ce un bărbat a panicat oamenii veniți la cumpărături în mall.

Un șofer a intrat cu mașina într-un mall din Constanța pentru a așeza un televizor proaspăt cumpărat direct în portbagaj, încercând să îl ferească de ploaia torențială de afară. „Atunci când îți cumperi televizor mai scump decât mașina”, și-a intitulat postarea cel care a pus pozele.

Imaginile au fost surprinse și postate pe un grup Facebook și în scurt timp au devenit virale.

Un șofer a intrat cu mașina într-un mall

Un șofer a intrat cu mașina într-un mall

Fotografia a fost surprinsă în data de 4 octombrie, iar în imagine se vede cum un bărbat încearcă să bage în portbagajul unui autoturism un televizor aflat în cutie, la una din intrările dintr-un centru comercial din Constanța.

Șoferul a reușit să-și parcheze mașina la primul nivel al centrului comercial, încercând să se ferească de ploaie, deși clădirea are și parcare subterană.

„Atunci când îți cumperi televizor mai scump decât mașina!!!”, a comentat cel care a făcut fotografia și apoi a postat-o pe grupul de Facebook.

Imaginea a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii, „Grad de securitate, zero”, „Îmi doresc să mă fi gândit și eu la asta aseară”, „Putea să parcheze la subteran. Faptul că ploua tare afară nu reprezintă o scuză pertinentă pentru un om sănătos mintal!!! Hai să ne băgam toți mașinile în mall că plouă afară!”, fiind câteva din comentarii.

Publicat: 07 Oct. 2019, 14:29 Life
Tags:
Pe aceeași temă