Declaratie surprinzatoare a colegilor soferului care a provocat tragedia din Ialomita

Publicat: 08 oct. 2019, 11:39 Autor: Simona Life
Declaratie surprinzatoare a colegilor soferului care a provocat tragedia din Ialomita

Sambata a avut loc cel mai grav accident de anul acesta din Romania, soldat cu decesul a 10 persoane.

Declaratie surprinzatoare. Se pare ca soferul tirului care a provocat tragicul accident avea momente in care mai adormea la volan. Asta sustin fostii colegi care au asistat la astfel de episoade deloc placute.

In plus, nici anchetatorii nu exclud aceasta varianta a provocarii accidentului care a dus la decesul a zece persoane. Insa inafara de aceasta varianta, anchetatorii iau in calcul si neadaptarea vitezei la conditiile de drum sau o posibila problema de sanatate.

Declaratie surprinzatoare

Carnagiul de la Ialomita inca socheaza

In privinta supravietuitoarelor, medicii au vesti bune si spun ca cele sapte femei ranite sunt in stare stabila iar in curand se vor putea intoarce acasa, la cei dragi.

Victimele sunt internate in mai multe spitale din capitala iar in decursul zilei de ieri au fost vizitate de Ministrul Sanatatii, pentru a putea vedea care este starea lor, dar si pentru cateva cuvinte de incurajare.

Una din victimele tragediei de la Ialomita si-a presimtit moartea? Ce gest a facut tanara

„Starea lor este stabilă. Am discutat cu toate, inclusiv cu tânăra de 19 ani care a fost detubată. Mi-au spus că au simţit doar o bubuitură şi că de atunci nu-şi mai aduc aminte. Și m-a surprins optimismul lor. Cea de 19 ani mi-a spus că îi e dor de mamă” a spus Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, conform stirileprotv.ro.

Publicat: 08 oct. 2019, 11:39 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă