Gheorghe Dincă a fost adus la Institutul de Medicină Legală pentru expertiza psihiatrică VIDEO

Publicat: 08 oct. 2019, 09:33 Autor: Simona News 3
Gheorghe Dincă a fost adus la Institutul de Medicină Legală pentru expertiza psihiatrică VIDEO

Gheorghe Dincă a fost adus, marți, cu o dubă de la Penitenciarul Jilava la Institutul Național de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici".

Gheorghe Dincă a fost adus la IML, unde urmează să fie expertizat psihiatric de către o comisie de specialitate.

De o săptămână, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, s-a aflat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

Gheorghe Dincă a fost adus la IML

El a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Informatie soc despre cazul Caracal: Alexandra si Luiza, impreuna in casa lui Dinca

Cazul Caracal e departe de a fi rezolvat, iar noi informatii socante ies la iveala aproape zilnic. Bunicul Luizei a primit o scrisoare anonima, in care s-au scris lucruri ce au cutremurat familiile celor doua adolescente.

In acea scrisoare era mentionat faptul ca in casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, Alexandra Macesanu si Luiza Melenecu au fost prezente in acelasi timp.

Tot in acea scrisoare mai gasim scris faptul ca Alexandra a reusit la un moment dat sa sune la 112 si sa discute cu politistii, cu scopul de a fi salvata, dar si faptul ca Luiza a fost sustrasa din casa lui Dinca prin spatele curtii, dupa care a fost preluata cu masina de nimeni altul decat fiul lui Dinca.

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 08 oct. 2019, 09:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă