Veste neașteptată în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Dosarul a fost clasat!

Publicat: 30 Nov. 2019, 16:03 News
Veste neașteptată în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Dosarul a fost clasat!

Dosarul accidentului în care creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa, în Constanţa, a fost clasat de procurori. Procurorii din Constanţa, care au anchetat accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, au ajuns la concluzia că nu există niciun vinovat pentru producerea accidentului.

Dosarul a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a rezultat că moartea s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multiple fracturi în urma impactului devastator, au dezvăluit surse din anchetă, conform Antena 3.

Avocatul familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat că există o persoană direct răspunzătoare de moartea lui Răzvan Ciobanu. „Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună”, a dezvăluit Laura Vicol.

Publicat: 30 Nov. 2019, 16:03 News
Pe aceeași temă