Scandalul de la Hollywood continuă! Alte nouă femei îl acuză pe Jeffrey Epstein de abuz sexual

Publicat: 04 Dec. 2019, 15:04 Vedete

Acestea au afirmat, într-un nou proces, că au fost abuzate sexual de miliardarul american Jeffrey Epstein, între 1985 și 2007, unele dintre ele având 13 ani la momentul presupuselor fapte, informează New York Post.

Femeile preferă să își păstreze anonimatul și spun că au fost agresate sexual când aveau vârste cuprinse între 13 și 23 de ani, unele dintre ele fiind violate de Jeffrey Epstein sau de partenerii săi de afaceri.

Potrivit documentelor depuse în înstanță marți, două dintre victime au fost abuzate „în mod repetat”.

Primul incident s-ar fi produs în 1985, când o femeie, în vârstă de 23 de ani la acea vreme, „a fost agresată sexual, a abuzată și a fost bătută”, potrivit documentelor depuse în instanță.

Cel mai recent dintre abuzurile prezentate în noile acuzații la adresa magnatului – care, în luna august, s-a sinucis în celula sa de la o închisoare din New York – ar fi avut loc în 2007 și ar fi fost comis asupra unei tinere de 21 de ani.

Avocatul reclamantelor, Jordan Merson, a declarat că presupusele abuzuri au avut loc în New York, New Mexico și în Insulele Virgine și că le-au produs femeilor probleme psihice, inclusiv tulburări posttraumatice, tulburări de alimentație și probleme care au condus la tentative de suicid.

„Aceste femei au rămas traumatizate pentru tot restul vieții ca urmare a ceea ce Epstein le-a făcut și abia acum au o șansă la justiție”, a declarat Merson.

La momentul decesului, Jeffrey Epstein, un fost apropiat al lui Bill Clinton, Donald Trump, dar și al prințului Edward al Marii Britanii – acuzat și el de complicitate la abuzurile sexuale ale miliardarului american -, era arestat pentru trafic de minori, în New York și Florida, în perioada 2002 – 2005, fapte pentru care risca o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare. Miliardarul, care a murit la vârsta de 66 de ani, pledase nevinovat.

Publicat: 04 Dec. 2019, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă