De ce refuză Andreea Mantea să își facă un nou iubit: „Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte fericită”

Publicat: 02 mai 2024, 11:20 Autor: Loredana Dumitrașcu General

De ce refuză Andreea Mantea să își facă un nou iubit. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Mantea are un trecut amoros destul de tumultuos, mai ales când vine vorba despre relația cu Cristi Mitrea, alături de care are și un băiețel, pe micuțul David. Ei bine, dacă înainte era deschisă cu viața ei privată, după această despărțire a ales să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, fără a mai da detalii despre bărbații din viața ei. Totuși, acum este singură și a făcut declarații neașteptate!

Andreea Mantea a ales să nu se mai arate și să își trăiască povestea de iubire în secret. A recunoscut chiar ea că a avut o relație de lungă durată după despărțirea de tatăl copilului ei, însă identitatea acestuia este în continuare un secret, deși s-au despărțit. Totuși, deși au fost împreună în jur de 5 ani, se pare că a fost o relație toxică pentru ea.

De ce refuză Andreea Mantea să își facă un nou iubit

Andreea Mantea a vorbit despre viața ei amoroasă destul de deschis recent, astfel că nu s-a mai ascuns și a dezvăluit clar că nu este într-o relație în acest moment al vieții. Ba mai mult decât atât, a dat de înțeles că preferă să stea singură și să-i ofere toată iubirea și atenția lui David, deși cei din jur susțin că face un pas greșit.

„Nu, din fericire nu (n.red.: este într-o relație). (râde) Glumesc. Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită’, a declarat Andreea Mantea pentru unica.ro.

Andreea Mantea: ‘Nu pot să mă opresc din a iubi’

Andreea Mantea a mărturisit că nu regretă nimic din ceea ce a făcu până acum, însă totodată vrea să se concentreze pe fiul ei, asta deoarece nu o să se mai întâlnească cu acești ani ai lui David. Vedeta consideră că rolul de mamă este foarte important și vrea să se bucure de fiecare moment unic alături de micuțul ei.

„Nu regret nimic, chiar dacă au fost multe greșeli pe care le-am făcut. Nu le regret și nu-mi pare rău. Vreau, în acest moment, să mă concentrez pe el. El este extrem de important în viața mea. Iubirea aia maximă despre care vorbeam, e de mamă, o am pentru el în acest moment. Nu pot să mă opresc din a iubi. Vreau să mă concentrez pe el. Nu știu cât va dura această perioadă, dar, în acest moment, eu sunt singură că va dura destul de mult, o perioadă destul de lungă, pentru că are nevoie de mine’, a mai declarat Andreea Mantea.

Foto: social media

Publicat: 02 mai 2024, 11:20 Autor: Loredana Dumitrașcu General
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×