Roman, sclav pentru fiul unui bogatas din Anglia. Cum este UMILIT Sorin de catre beizadeaua Harry

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:25 News 3

Harry Taroni, in varsta de 23 de ani, se trage dintr-o familie buna. Familia lui este milionara si ii permite tanarului orice lux sau extravaganta.

Asa a ajuns sa isi angajeze un ajutor. De fapt, este vorba de un roman, sclav pentru fiul unui bogatas din Anglia. Sorin a fost angajat de Harry pentru a ii „tine haina, tigarile si berea” in timpul unui festival din Anglia. Se pare ca Sorin este tinta umilintelor lui Harry si a prietenilor sai.

Saptamana trecuta, fiul bogatasului din Anglia se afla in Cheltenham alaturi de prietenii sai. Cu ei se afla si romanul Sorin. Acesta a fost tratat ca un sclav de catre baietii cu bani. L-au pus sa le cumpere bautura, sa le tina lucrurile si radeau de el.

Roman, sclav pentru fiul unui bogatas din Anglia VIDEO

Harry Taroni este un tanar educat la o scoala publica. Lucreaza la firma tatalui sau ce achizitioneaza si recicleaza fier vechi. Veniturile mari ii permit tanarului sa faca ce vrea. Asa a ajuns sa il angajeze pe Sorin.

Romanul este filmat sau pozat des de Harry. Imaginile apar pe contul de Instagram al bogatasului, unde adesea face misto de roman. Il numeste sclav, servitor sau tinator de obiecte. Harry sustine ca Sorin este un angajat bun care ia destui bani.

Sorin din Anglia este umilit pe Instagram

Ba mai mult, in una din postari a insinuat ca Sorin a fugit dupa ce i-a dat 20 de lire pentru taxi. Harry nu reusea sa dea de roman, asa ca a publicat pe internet informatia ‘i-am dat bani de taxi si a disparut cu ei.’

Din fericire, urmaritorii de pe Instagram nu sunt de acord cu modul in care Harry se poarta cu Sorin. Acestia incearca sa il convinga sa devina un om mai bun, cu toate milioanele sale cu care se lauda, informeaza the Sun.

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:25 News 3
Pe aceeași temă