Idei preconcepute despre sex! Ce nu stiai pana acum si mereu ai crezut ca este asa

Publicat: 19 aug. 2019, 20:50 Autor: Loredana Life

Dimensiuni senzationale, partide care tin ore, romantism constant si pasiune torida. Filmele pentru adulti sau comediile romantice ne contureaza tot felul de idei preconcepute despre sex. E timpul sa renuntam la ele.

Idei preconcepute despre sex. Preludiul e faza 1 din sex

Idei preconcepute despre sex. Preludiul este benefic nu doar pentru femei, ci si pentru barbati, iar el nu are neaparat legatura cu sexul, si in niciun caz nu exista doar pentru sex.

Rolul preludiului este de a conecta emotional partenerii, de a crea acea baza de incredere, comunicare, deschidere sufleteasca, fara el e o simpla imperechere.

Sexul bun inseamna orgasme nenumarate

Multi cred ca sexul se contorizeaza in orele de amor, in numarul de orgasme si varietatea de pozitii. Aici in mod cert filmele pentru adulti au influentat negativ perceptia.

Cum am zis mai sus, sexul inseamna emotie, conectare, nu maraton la asternut. Sexul bun inseamna si cand numai unul dintre voi a avut orgasm, cand a durat 10 minute si nu 1 ora, pentru ca nu suntem masinarii de facut sex.

Idei preconcepute despre sex!

Sexul programat e jalnic

Serios? Daca stai cu parintii, ai copii, stii cat de redusa este intimitatea, căai nu te poti alerga dezbracat prin casa si sa dai nas in nas cu fiica ta sau cu soacra.

Așa ca faci sex cand e copilul la gradinita, inainte sa vina de la scoala sau cand e in vizită la bunici. Care e problema?

Sexul din concedii este tot o forma de sex programat! Multe cupluri de asemenea recurg la sexul de weekend. Deoarece responsabilitatile si oboseala sabotează amorul in cursul saptamanii, dar se recupereaza in zilele libere.

Iar in absolut orice relatie, sexul nu poate fi wow tot timpul! Dar e bun cand traiesti, primesti si oferi placere.

Publicat: 19 aug. 2019, 20:50 Autor: Loredana Life
Pe aceeași temă