Sotia lui Mihai Constantinescu vine cu vesti noi. Ce a declarat Simona Secrier

Publicat: 16 May. 2019, 15:16 News 3

In acest moment, indragitul artist Mihai Constantinescu este in continuare internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Sotia lui Mihai Constantinescu vine cu vesti noi. Simona Secrier a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca artistul este in continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, sotia acestuia, Simona Secrier.

Cine este Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este numai piele si os

Potrivit Cancan, una dintre persoanele care l-au vizitat la spitat a facut declaratii ingrozitoare, spunand ca indragitul artist este de nerecunoscut, „numai piele si os”.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator. Vedetele se roaga pentru Mihai Constantinescu: „E o durere extraordinara in suflet”

Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

Medicii spitalului Floreasca din Bucuresti au discutat cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.

Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu ne spulbera sperantele! „Doar un miracol il mai poate salva!” 

 

 

Publicat: 16 May. 2019, 15:16 News 3
Pe aceeași temă