O romanca si-a injunghiat iubitul italian! De ce a recurs femeia din la gestul mortal

Publicat: 18 Aug. 2019, 17:00 News

Femeia are varsta de 37 de ani si a recurs la un gest extrem si mortal. Si-a ucis iubitul dupa care a fugit.

Potrivit celor de la gazetaromanesca.com, romanca si-a injunghiat iubitul italian, care avea varsta de 74 de ani. Barbatul ar fi avut des crize de gelozie. Acesta a reprezentat si motivul din spatele gesturilor cumplite facute de tanara.

Totul s-a petrecut in orasul Foggia, din Italia. Desi la fata locului a fost chemata o echipa medicala, barbatul nu a putut sa il resusciteze pe barbat. O ambulanta a sosit pe Via San Severro, pentru a-l salva pe batranul injunghiat mortal de romanca. A fost insa prea tarziu pentru acesta si medicii n-au putut decat sa constate decesul.

Romanca si-a injunghiat iubitul italian

O romanca si-a injunghiat iubitul italian

Femeia originara din Romania a fugit imediat dupa ce l-a injunghiat pe barbat. Aceasta a fost gasita destul de rapid de catre autoritati si dusa in arest. Va raspunde pentru faptele sale in fata unei instante de judecata din Italia. Ea le-a marturisit politistilor totul, l-a scurt timp dupa ce a fost prinsa.

Din cate se pare, le-a spus carabinierilor si unde este arma crimei pe care o aruncase. Cutitul cu care si-a injunghiat concubinul a fost gasit intr-un cos de gunoi de catre anchetatori. Tanara a explicat si de ce a recurs la gestul extrem.

O romanca a fost agresata de un italian in varsta

Crizele frecvente de gelozie ale italianului de 74 de ani au dus adesea la ceturi. Barbatul o acuza ca intretine relatii intime cu alti barbati. In cursul zilei, femeia plecase de acasa, dupa o cearta aprinsa, iar concubinul ei a devenit iarasi gelos. S-a intors inapoi la locuinta lor in jurul orei 6 dimineata, fiind in stare de ebrietate.

Romanca si-a amintit de cearta din ziua precedenta si l-a trezit din somn pe barbat. La inceput i-a dat cateva palme, dupa care nu s-a mai putut sa se stapaneasca si i-a adresat mai multe jigniri. Tanara le-a mai spus autoritatilor italiene si ca a scos un cutit si l-a injunghiat pe iubitul ei. Cand a vazut cat de grav era totul, a decis sa fuga de acasa.

Un barbat a fost snopit in bataie de sotie in centrul Aradului!

Publicat: 18 Aug. 2019, 17:00 News
Pe aceeași temă