O romanca a fost agresata de un italian in varsta. Este ingrozitor ce a dezvaluit

Publicat: 22 Jun. 2019, 11:08 Ciao.ro
O romanca a fost agresata de un italian in varsta. Este ingrozitor ce a dezvaluit

Femeia a fost trimisa in Italia pentru a avea grija de un barbat in varsta de 84 de ani.

O romanca a fost agresata de un italian in varsta. Femeia este din zona Barladului si a plecat din tara in speranta ca in Italia o va duce mai bine.

Aceasta a povestit cum Giovanni, un italian de 84 de ani, pe care a ajuns sa-l ingrijeasca printr-o agentie de plasare de fora de munca din Italia, a vrut sa profite de ea.

O romanca a fost agresata de un italian in varsta

O romanca a fost agresata de un italian in varsta

„De multe ori așa sunt bătrânii, mai ales bărbatii în vârstă, singuri, care și-au pierdut mințile și fac tot felul de astfel de propuneri.

Ne cred curve și ne jignesc, iar noi ne apărăm, îi mai reclamăm, dar de multe ori înghitim în sec și îi potolim cu ajutorul rudelor lor sau uneori chiar cu poliția. Dar e trist că suntem nevoite uneori să suportăm asemenea umilințe.

După câteva zile de când începusem să lucrez la bătrânul Giovanni, m-am trezit cu el că vine peste mine noaptea în camera mea și îmi cere să facem sex! Eu am rămas fără cuvinte, dar el era foarte insistent.

Mi-am luat telefonul și am început să-l filmez, că să am probe să le arăt rudelor lui ce face și mai ales celor de la agenție! Pentru că m-a jignit enorm! Am reacționat calm, îmi era frică de o eventuală criză din partea lui, l-am întrebat de ce face asta, iar el și-a dat jos pantalonii și-a scos din chiloți …. organul, fluturându-l în fața mea făcându-mă cu..ă.

Mi-a zis că știe el că am fost cu bărbati și că de ce nu vreau cu el. L-am potolit, i-am zis să meargă să se culce, i-am spus frumos că eu am soț și copii, că nu pentru asta am venit, ci să am grijă de el, iar el mă tot amenință că îi va spune femeii de la agenție că este nemulțumit de mine.

M-a certat întruna și m-a jignit! Vedeți ce umilințe suportăm, prin ce trebuie să trecem că să aducem bani acasă familiei? V-am trimis acest video ca să înteleagă oamenii care spun că avem o viată bună, că e ușor să fii badantă. Nu este! Deseori este umilitor.

Dar am copii, am un soț care muncește și el cum poate în România, în cea mai săracă zonă din tară, iar cu ce trimit eu de aici ne-am făcut o casă, avem copiii de ținut la scoală. Dar așa ceva este greu și îti trebuie nervi țari ca să nu clachezi” a spus femeia, potrivit gazetaromaneasca.com.

Publicat: 22 Jun. 2019, 11:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă