BMW Seria 8 Gran Coupe. Faceti cunostinta cu primul si singurul din lume VIDEO

Publicat: 21 Jun. 2019, 17:03 Life

BMW Seria 8 Gran Coupe a fost lansat de curand. Iubitorii de masini in mod cert au apreciat acest model cu totul deosebit.

Trebuie sa stiti despre BMW Seria 8 Gran Coupe ca este o masina sport, in patru usi. Noul model a fost adaugat de curand noii game de BMW Seria 8 si este foarte special. Pasionatii de automobile au mai putut observa ca acest concept este unul inedit.

Masina de lux are un concept independent de caroserie, dar si un tren de rulare sau tehnologia sasiului special concepute. Au fost proiectate astfel pentru a genera calitati mai dinamice si net superioare altor autormobile. Automobilul luxos imbina aceasta latura cu cea sportiva.

BMW Seria 8 Gran Coupe, noul bolid sport!

Faceti cunostinta cu noul BMW Seria 8 Gran Coupe

Bolidul este unicul de acest fel, din intreaga lume, dar si din istorie. Masina lansata de curand se adauga altora din gama. Este vorba despre BMW Seria 8 Coupe, dar si BMW Seria 8 Cabriolet. Cel de al treilea model din Seria 8 este Gran Coupe. Are un caracter aparte, dar si noi performante.

De asemenea, desingul este unul imbinat cu dinamism, alaturi de eleganta tipica a acestei masini. Totodata, are un spatiu foarte larg, resimtit mai ales de catre pasagerii din spate. Acesta este singurul model de pe segmentul sau care a derivat direct dintr-o masina sport cu doua usi.

Echilibrul modelului imbina atat performantele sportive, dar si confortul calatoriei. Poate avea o utilizare foarte buna in viata cotidiana si poate fi utilizat si in oras. Are capacitatea de a parcurge distante lungi. Inca de la prezentarea oficiala, care a avut loc cu cateva zile in urma, s-au aratat doritori ai acestei masini.

Data oficiala a lansarii se zvoneste ca ar fi undeva in cea de a doua parte a anului 2019. In plus, pretul de pornire pentru BMW Seria 8 Gran Coupe este de la 80.000 lire. Sunt disponibile si patru variante de model, cu o motorizare de 840i, care va fi introdusa abia in luna iulie, pentru coupe si decapotabila. Cel mai ieftin Ferrari! 

Modelul in patru usi are un ampatament de 3.023 milimetri, o crestere de 201 mm fata de BMW Seria 8 Coupe, masoara 5.082 milimetri in lungime (+231 mm), 1.932 milimetri in latime (+30 mm) si 1.407 milimetri in inaltime (+61 mm).

sursa: autoblog.md

Publicat: 21 Jun. 2019, 17:03 Life
Pe aceeași temă