Cum arata noul BMW Seria 3 G20? Masina va fi lansata anul viitor si este cel mai spectaculos BMW de pana acum!

Publicat: 01 Oct. 2018, 14:34 Life

Este una dintre cele mai vandute masini din lume si BMW tocmai a anuntat ca va suferi o serie de modificari radicale! Cum arata noul BMW seria 3?!

Cum arata noul BMW Seria 3 model 2019?! Schimbarile radicale facute de BMW. Noul BMW Seria 3 va fi lansat oficial în prima zi a Salonului Auto de la Paris 2018, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum german al pasionaților mărcii. Seria 3 se schimbă radical la față în comparație cu generația anterioară.

BMW serie 3 este cel mai vandut model de BMW dintre toate modelele pe care le produc nemtii, iar de data aceasta schimbarile radicale il vor face sa fie si cel mai “aratos” dintre toti “fratii” sai. Noul BMW Seria 3 este cea de-a 7-a generație a modelului german și va fi conoscut în nomenclatorul intern BMW sub denumirea codată G20.

Dacă zona frontală păstrează câteva elemente vizuale preluate din zona Seria 7 – Seria 5, în special la nivelul formei generale a farurilor, o serie de artificii de design, cum este decupajul inferior al blocului optic, ne asigură că noul BMW Seria 3 va avea un ADN propriu și o linie personală

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Oct. 2018, 14:34 Life
Pe aceeași temă