El e barbatul cu cea mai lunga mustata din lume! Are aproape 7 metri si nu si-a mai ras-o de zeci de ani! Cum reuseste sa traiasca cu ea?! VIDEO

Publicat: 01 Oct. 2018, 12:15 Life

In India, multi barbati aleg sa-si lase barba sau mustata ca semn al maturitatii si statutului social. O barba sau o mustata lunga aduce o apreciere impresionanta.

El e barbatul cu cea mai lunga mustata din lume! Are aproape 7 metri. Indianul asta a uimit pe toata lumea cand si-a masurat lungimea mustatii sale si cand a aparut in public cu ea stransa in jurul gatului.

Girdhar Vyas este un barbat din India si are 58 de ani, dar nu asta il face sa fie special ci faptul ca este detinatorul cele mai lungi mustate din lume. Mustata lui masoara nici mai mult nici mai putin de 6,7 metri.

Dupa ce a verificat cu oficialii de la Cartea Recordurilor si-a dat seama ca intradevar mustata lui este cea mai lunga din lume. Efortul pe care il depune zilnic pentru ingrijirea ei si pentru a putea iesi din casa cu ea este unul urias.

De ani de zile mustata lui are nevoie de tratament special si un sistem precis de prindere pentru a nu-l incurca la mers sau cand se imbraca.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Oct. 2018, 12:15 Life
Pe aceeași temă